2777
2789
عنوان

ممکنه بچه ای که اتیسم داره با بالا رفتن سن از طیف اتیسم خارج بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 69 پست
نداره امکانت عزیزم پسر عموم اونجا دکتره گفت اینجا اصلا اشنایی با اوتیسم ندارن الانم بخاطر جو فعلی دی ...

منظورت جو فعلی همین سر و صدای اخراج افغان هاست؟اخه نکنه اونجا برای بچه ها اتفاقی بیوفته خدای نکرده😢

درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نداره امکانت عزیزم پسر عموم اونجا دکتره گفت اینجا اصلا اشنایی با اوتیسم ندارن الانم بخاطر جو فعلی دی ...

جو چی؟ 

مگه کارت ندارید؟ اجباری میرید؟ 

طفلیا این بچه ها 

از دکترایی ک میری بپرس و بگو دارم میرم 

آنلاین هم میشه ادامه بدم شاید دکترای آنلاین باشن و کمک کنند 

الان اکثر دکترا آنلاین هم کار میکنن

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
چهارسالگی؟ببخشین رفتار کلیشه ای چی داره .؟

اره از چهار سالگی گم کم جمله بندی کرد رفتار هم مدام دو خودش میچرخه نسبت مرتب بودن وسایلش وسواس داره روی سرو صدا حساسه برنامه غذاییش محدوه کلا از چیزی که بچرخه خوشش میاد مثل چرخ یا ماشین لباس شویی

جو چی؟  مگه کارت ندارید؟ اجباری میرید؟  طفلیا این بچه ها  از دکترایی ک میری بپرس و ...

بخاطر اخراج مهاجرا من پاسپورت دارم اما اخطار دادن باید از کشور برید همسرمم گفت تا شرایط بد ترنشده خودمون محترمانه بریم بهتره دکتر انلاین هم فکر خوبیه حتما انجام مرسی از یاد اوری

با این شرایط طالبان دارید‌برمیگردید کشورتون نمیترسید؟راستی بچه گریه میکرد اخر‌ چی شده بود

بردم دکتر گفت بخاطر اسهال کم ابی شدید بدن داره واسه همون گریه میکنه من از طالبان نمیترسم از نبود امکانت درمانی  اونجا میترسم یه سرما خوردگی یا اسهال ساده بخاطر نبود امکانت جون بچرو میگیره

بخاطر اخراج مهاجرا من پاسپورت دارم اما اخطار دادن باید از کشور برید همسرمم گفت تا شرایط بد ترنشده خو ...

ایشالا ک این جو درست بشه و برگردید 

چون مردم بیچاره افغان از بدبختی قاچاقی میان مردم صداشون  در اومده 

وگرنه همه همزبونیم و دوستیم ♥️ 

خبر بده چیکار کردی  و آنلاین برات خوب بوده یا نه 

برای پرداخت پول هم بهشون بگو چطور انجام بدم چون اینجا هم بدبختیم کارت‌های پیپال و اینا بدرد نمیخوره 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بردم دکتر گفت بخاطر اسهال کم ابی شدید بدن داره واسه همون گریه میکنه من از طالبان نمیترسم از نبود امک ...

مگه میشه؟من عکسایی از افغانستان دیدم بیمارستان های پیشرفته و مرکز خریدهایی در حد ایران داشتن .مطمئنی؟کدوم شهر میرید؟نمیشه یکسال دیگه برید که بچه بهتر شده باشه؟کوچیکه هم از اب و‌گل در میاد تا اون موقع

درخواست دوستی نمیپذیرم
ایشالا ک این جو درست بشه و برگردید  چون مردم بیچاره افغان از بدبختی قاچاقی میان مردم صداشون &n ...

انشاله که هم برای مردم ایران هم مردم افغانستان شرایط خوب بشه مرسی که بهم گوش دادی با ارزوی بهترینا برات

دیگه عمر دست خداست هر چی اون بخواد 

اگه قانونی هستین مشکلی نداره میخوان قانونمند کنن اقامتتون رو 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
دیگه عمر دست خداست هر چی اون بخواد 

من چه کمکی میتونم بهت بکنم؟اسم کاربریمو یادت بمونه اگه یهو کاری چیزی ایران داشتی یا دارویی چیزی میخواستی برات بفرستم بهم بگو

درخواست دوستی نمیپذیرم

انشالله بچتون هم بهتر میشه ولی تا جایی که میشه باهاش،کار کن بعدا پشیمون نشی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
مگه میشه؟من عکسایی از افغانستان دیدم بیمارستان های پیشرفته و مرکز خریدهایی در حد ایران داشتن .مطمئنی ...

نه بابا امکانت کجا بود ما میریم هرات الان که طالبان اومدن روی کار اکثر دکتر و پرستار ها که زن بودن بی کار شدن کلینیک های خارجی هم بسته شدن من فقط برا پسرم بزرگم ناراحتم اینجا میبود شاید خوب میشد