2789
عنوان

کارم یا درسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 37 پست
بازار کارش راستش نمیدونم.‌ قبلا تحقیق‌کردم بازم به نتیجه نرسیدم. ولی‌آزمون‌استخدامی معلمی هست. ته ته ...

استخدامی معلمی که چرته ، اصن کارمندی آدمو به جایی نمیرسونه ، فاندی که گفتی هم نمیدونم چیه ولی به نظر خوب میاد ، رو اون حساب کن

یکی بهم‌پیشنهاد کرد که‌در کنار کار یکی از رشتهای مهندسی رو‌بخونم که نیازه شرکتع مثل مهندسی صنایع. گف ...

در هر صورت فکراتو بکن ببین دانشگاه بری میتونی بعدش در امد بیشتری داشته باشی یا اینکه کار کنی،حتما هم اینجوری نیست که دانشگاه بری بتونی کار خوب پیدا کنی،چه دانشگاه رقتی چه سر کار فقط برای خودت وقت بزار حرفه های دیگه ای رو هم یاد بگیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همین رشته رو برو دانشگاه و در کنارش بزن تو کار مشاوره

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

دانشگاه و محل کارم یکجا نیستن.

ببین من بالای ۴۰ دارم و سالها پیش همین کارو کردم. یعنی کار خیلی خوبی داشتم و در عین حال ی رشته خیلی خوب تو ی دانشگاه خیلی خوب قبول شدم از کارم استعفا دادم و رفتم دانشگاه. ولی در اون زمان اشتغال مثل الان نبود و من مطمئن بودم که پس از  فارغ التحصیلی حتمأ برام کار هست. ولی الان چنین تضمینی وجود ندارد. توصیه میکنم اگه امکان هر دو رو نداری به کارت بچسب و از طریق دانشگاه های مجازی یا پیام نور رشته مورد علاقه تو بخون

یکی بهم‌پیشنهاد کرد که‌در کنار کار یکی از رشتهای مهندسی رو‌بخونم که نیازه شرکتع مثل مهندسی صنایع. گف ...

این فکر بسیار خوبیه. هم کار هم رشته بدرد بخور . البته پیام نور بهتره. شرکت در کلاسها اجباری نیست 

ببین من بالای ۴۰ دارم و سالها پیش همین کارو کردم. یعنی کار خیلی خوبی داشتم و در عین حال ی رشته خیلی ...

منم رشتم بد نیست. زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه باهنر کرمان قبول شدم با رتبه سه رقمی. ولی از آینده کاریش خبر ندارم. از لحاظ مالی هم خیلی مشکل دارم. ولی به درس خیلی علاقه دارم همش حسرت میخورم چرا زودتر نرفتم‌دانشگاه. الان ۲۶ سالمه. پارسال شروع کردم ب خوندن و امسال کنکور دادم. بنظرم دانشگاه یه تجربه متفاوته‌. یاعث رشد فردی و علمی و شخصیتی آدم میشه. من تو فضای کار با اینکه مجردم و حقوقش برام کفایت میکنه اما بازم یه حس نا آرومی ته دلمه. میتونم خودم رو پیشرفت بدم تو این شرکت اما تضمینی نیست. ممکنه تولید خودرو اومد پایین تعدیل نیرو شد. روزی ۸ ساعت کار میکنم وقتی میام خونه از خستگی میخوابم زیاد. همیشه ارزوی ادامه تحصیل تو سرم بوده برلی ارشد مثلا. نمیدونم شاید بعدها دکترا. اما میگم این کارو دارم الان. و دانشگاهمم اخر این ماه شروع میشه. نمیدونم کدومو برم واقعا در آینده بدردم میخوره. من خیلی ضربه خوردم تو زندگی و الان سر این دوراهی قرار گرفتم.