2789
عنوان

کارم یا درسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 37 پست
نه از لحاظ مدرکی گیر نمیدن چون شرکت خصوصی هست. ولی هرچی مدرک بالاتر داشته باشی جاهیگاه بهتری هم هستی ...

ولی واقعا حیفه کسی که سه رقمی میشه زبانو نخواد بره از اونطرفم شغلت مهمه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
به نظر من به هیچ عنوان کارت رو رها نکن همزمان باهاش دانشگاه پیام نور یا ازاد شهر خودتون سال دیگه بر ...

بعضیا همین‌پیشنهاد شمارو بهم میدن که خیلیم خوب بنظر میرسه. ولی مدرک دانشگاه ملی کجا و‌دانشگاه‌پیام نور کجا. کار داشتن و‌درس خوندن همزمان عالی بنظر میرسه. نمیدونم شاید همینکارو کردم. خیلی دو‌دل شدم. همش اضطراب دارم که اگع یکی رو به دیگری ترجیح بدم‌و بعدش‌پشیمون شم چی؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رشته زبان و‌ادبیات انگلیسی انتخاب کردم. دانشگاه باهنر کرمان قبول شدم. رتبمم سه رقمیه. دقیقا نمیدونم ...

خب حتما یه تحقیق کن ببین بازار کارش چجوریه بعدش راحت تر میتونی تصمیم بگیری

بنظرم یه کاره پاره وقت پیدا کن که هم به درست برسی هم دستت تو جیب خودت باشه،هشت ساعت۱۰تومنم چیزی نیست ...

درسته. هشت ساعت کار‌میکنم در روز. زندگی ندارم. همش خواب و کاره. ماه قبل ۱۱ میلیون و ۴۰۰ تومن‌بهم‌دادن. بعضی ماها ۱۵ تومن هم میدن. کلا بالای ۱۰ تومنه حقوقشون. ولی‌ حس و تجربه ناب دانشگاه، درس‌خوندن و ادامه تحصیل دادن.... بنظرم خیلی خوبه. از طرفی هم‌پول در اوردن هم‌خوبه. کدومشو برم‌پشیمون‌نمیشم بعدش؟؟؟

کارت رو ول نکن حیفه، بعدش حین کار اگه نمیتونی دانشگاه دولتی هم بخونی از دانشگاه آزاد یه مدرک کارشناس ...

پیشنهاد خیلیا بهم همینه. اما نمیدونم کار و دانشگاه ازاد بهتر میشه برام یا دانشگاه ملی

کار از رشته دانشگاهی خیلی مهم تره  لیسانس ها داریم تو کشور ک بیکارن  بنظرم شغلتو ادامه ب ...

شرکت خصوصی کارش تضمین شده‌نیست. یعنی مشخص نیست تا چقدر بخوانت. یک سال یا پنج سال. بعضیا چون مهارت های ویژه ای دارن رو کلا میخوان. و بیرونشون نمیکنن. نمیدونم جز اون‌افراد میشم یا نه. ولی چون زبان میدونم فک کنم یه‌امتیازه. یارو‌ ۱۰ ساله تو این شرکت‌کار کرده به من‌حسودیش میشد دو ماهه نیومده رئیس مدیرا میان دیدنم ک ببینن کی هستم ک زبان بلدم. ازمم مصاحبه گرفتن ولی خبری نیس. اگر بفهمم اینده ای دارم‌تو این شرکت اصلا ولش نمیکنم..... مسئله اینه ک نمیدونم و این عذابم‌میده و‌دو‌دلم گرفته. لطفا‌راهنماییم کنین... 

به نظرم کلی تحقیق کن درباره اش و تصمیم بگیر یه دفعه ای بر اساس احساسات پیش نرو انشاءالله که موفق با ...

ممنونم. تصمیم گیریه خیلی سختیه. از یه طرف این کار و پولش. از یه طرف رتبه سه رقمی کنکور و دانشگاه... 

درسته. هشت ساعت کار‌میکنم در روز. زندگی ندارم. همش خواب و کاره. ماه قبل ۱۱ میلیون و ۴۰۰ تومن‌بهم‌داد ...

اگر میبینی میتونی توی کارت پیشرفت کنی در حدی که ماهی کم کم۲۵تومن داشته باشی که باز خوبه وگر نه وقتتو بزار روی ارتقاع خودت یه زمانی ثمرشو میبینی،هشت ساعت کار میکنی اصلا هم وقت نداری یه حرفه جدید یاد بگیری،ولی با این حال هر کسی یه چیزی میخاد از زندگی دیگه هیچکسم نمیتونه تضمین کنه چه کاری تهش پشیمونیه ولی فقط میتونم بگم برا خودت و ارتقاع خودت وقت بزار شده چیزای جدید یاد بگیر

ولی واقعا حیفه کسی که سه رقمی میشه زبانو نخواد بره از اونطرفم شغلت مهمه

منم همینو‌ میگم. تصمیمو به شدت برام سخت کرده. آینده بینی هم مهمه ک علم غیب ندارم. نمیدونم چرا تو این دو راهی گیر‌افتادم... 

اگر میبینی میتونی توی کارت پیشرفت کنی در حدی که ماهی کم کم۲۵تومن داشته باشی که باز خوبه وگر نه وقتتو ...

یکی بهم‌پیشنهاد کرد که‌در کنار کار یکی از رشتهای مهندسی رو‌بخونم که نیازه شرکتع مثل مهندسی صنایع. گف هم کارت رو داشته باش هم درست رو بخون دانشگاه‌پیام‌نور یا ازاد. بعد مدرک جدیدت رو تحویل میدی تو شرکت ترفیع رتبه میگیری‌و‌میری بالا. من نیروی خط تولیدم که حقوقم بین ۱۰ تا ۱۵ تومنه. مهندس ها اینجا بین ۲۰ تا ۲۵ تومن میگن‌زیر باد اسپلیت راحت پشت میز و‌صندلین. من همش باید تو‌خط تولید باشم مهر و‌امضا بزنم که قطعه ها روی ماشین ها بسته شن. کارم سخت نیس ولی‌دوندگی داره اذیتم میکنه.

خب حتما یه تحقیق کن ببین بازار کارش چجوریه بعدش راحت تر میتونی تصمیم بگیری

بازار کارش راستش نمیدونم.‌ قبلا تحقیق‌کردم بازم به نتیجه نرسیدم. ولی‌آزمون‌استخدامی معلمی هست. ته تهش میشه گفت خیلی‌درس‌بخونم‌شاید بتونم فاند بگیرم‌از یه‌دانشگاهی تو خارج. که‌اینم‌مکل بنطر مبرسه.