2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا انقدر حرص نخورید من سال ۹۳ پرستاری دولتی روزانه تهران قبول شدم هیچکس تو فامیل و مدرسه مون قبول نشد دولتی سر کارم رفتم رسمی هم شدم ولی بخاطر بچه خونه نشین شدم آخر چقدر درس خوندم چقدر روزارو سخت کردم برای خودم چقدر مهمونیا و تفریحارو بخاطر درس از راهنمایی و دبیرستان به خودم حروم کردم. الان خیلی پشیمونم میگم کاش یک هنر از اول یاد میگرفتم مثل خیاطی یا کارای این شکلی. همه چیز تو درس خوندن نیست به خدا تو بیمارستان که بودم ۹۰ درصد رزیدنتا پشیمون بودن و دو سه سال پیش میگفتن ۵ تا رزیدنت چشم پزشکی خود کشی کردن فکر کن، چشم پزشکی تازه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله