2777
2789
عنوان

پریود شدم حالم بده

417 بازدید | 13 پست

امشب باید همه ویدیو های درسیمو ببینم ولی پریود شدم از عصر دارم از دلدرد میمیرم،تا امشبم باید درسام تموم شه،چای نبات و قرص هیوسین هم خوردم ولی اصلا تاثیری نزاشته،توروخدا بگید موقع دل درد چیکار میکنید زود خوب میشید💔🥲

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز اول رو استراحت کن و هیچی مهم تر از سلامتیت نیست. 

شکمت رو با روغن زیتون یا هیادونه یاهر روغن گرم دیگه ای، ماساژ بده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببخشید بالا بیار 

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
روز اول رو استراحت کن و هیچی مهم تر از سلامتیت نیست.  شکمت رو با روغن زیتون یا هیادونه یاهر رو ...

🥲یک لحظه استراحتم کلی عقبم میندازه از درسا،ممنون حتما اینکارو میکنم💋🙂

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

هر وقت پریود میشی یکی دو قاشق شیره انگور با آب جوش بخور من مثل درد زایمان درد میکشیدم شش ماه همینکار ...

دقیقا منم همونقدر درد میکشم،شیره انگور دارم الان میرم میخورم💕😍

من درد زیادی ندارم اما دو سه ساعت اول یکم درد دارم اونم فورا ی قوری چای میخورم ارومم میکنه 😬

خوشبحالت🥲