2777
2789

تا ۲۰ روز درد داشتم

خوب میشه نگران نباش❤

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بینی تون خیلی انحراف داشت ؟ من سه تا از بهترین دکترهای یزد رفتم بهم گفتن انحراف بر میگرده عمل نکردم 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
عزیزم بینی تون خیلی انحراف داشت ؟ من سه تا از بهترین دکترهای یزد رفتم بهم گفتن انحراف بر میگرده عمل ...

بله خیلی انحرافش شدید بود.

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

برادرم پیش دکتر زرگری رفت. قبل از عمل دکتر کامل بهش گفت که دردش بعد از عمل چقدره و چه مسکن هایی باید بخوره. و اینکه تو سرما دردش بیشتر میشه کلا هر مراقبتی که بعد از عمل باید انجام بده رو بهش گفت. خواستی میتونی اینجا بخونی
https://dr-zargari.com/مراقبت-های-بعد-از-جراحی-بینی/

تا ۲۰ روز درد داشتم خوب میشه نگران نباش❤

عزیزم شما همراه زیبایی بودین؟

تراخدا میشه جواب بدین

منم فقط انحراف دارم زیبایی شرایطش رو ندارم عمل کنم اگه بهش بگم نوک بینیمو به سمت بالا بده میده ؟!

انحراف رو برطرف کنه و بینیمو به سمت بالا بده 

آخه دیگه نوک بینی بالا بره این زیبایی فکر نکنم محسوب بشه درسته؟