2777
2789
عنوان

عروسیش برم یا نه؟!

318 بازدید | 28 پست

سلام خانما من سر مسائلی با کل خانواده همسرم قطع ارتباط هستم پنج شش ساله

با یکی از خواهرشوهرام بحثم شد و خودشو دخترش بهم بی احترامی کردن با اینکه پدرشوهرم طرف ما رو گرفت ولی اصلا بخاطر رفتارهای دیگش دلم باهاش صاف نمیشه خیلی سعی کردم درست بشه اما نشد منو دخترم و پسر کوچیکم که سه سالشه هیچ رفت و آمدی با هیچکدوم نداریم همسرم هفته ای چندبار فقط میره خونه پدرش و رابطه خوبی با خواهرش نداره زیاد

خلاصه دو سه روز دیگه عروسی دختر همون خواهرشوهرم هست دخترش بشدت بی ادب و بی ملاحظه هست بگذریم برای مراسم خواستگاری و بله برون هیچکدوم نرفتیم برای عقدش به همسرم و دخترم اصرار کردم که برن و خب دخترعمش که عقدش بود اصلا تحویلشون نگرفت و حتی به احترام داییش یه سلامم نکرد یا موقع خداحافظی عمدا سرشو انداخت توی گوشی و روشو برگردوند طبق گفته دخترم و همسرم البته اخلاقشو کاملا میدونم و بنظرم عجیب بود که یه رفتار بدتر نکرده. کلا پدرشوهرم و خواهرشوهرم اخلاقشون اینجوریه منت میکنن بیا مجلسمون شرکت کن بعد جلو بقیه بی محلی میکنن

خلاصه دو سه روز دیگه عروسیشه الان برای ما کارت فرستادن خونه پدرشوهرم و به همسرم زنگ زده که کارتتون رو از اونجا بگیرین و حتما به همراه خانم و بچه ها تشریف بیارین

یه درصد دلم نمیخواد برم اما حس میکنم همسرم ناراحته واسه همین امروز باهاش رفتیم براش سکه خریدیم برای کادو

البته همسرم گفت هر کدوممون جدا سکه بدیم که من گفتم بنظرم اینجوری فکر میکنن من زیادی تحویلشون گرفتم واسه همین گفتم کادو رو از طرف خودت بده اما حالا هم همسرم  میگه تو نیای نمیرم، منم دلم نمیخواد برم واقعا نمیدونم چیکار کنم راستش از اونورم میگم نه لباس خریدم نه وقت آرایشگاه گرفتم نه هیچی اگه دلش میخواست ما بریم الان بهمون نگفت و جلوتر کارت میداد نه اینکه ما آخرین نفری باشیم که کارتشو میدن تازه اونم به خودمون ندادن گذاشتن خونه پدرشوهرم

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم به دلت نیست نرو چون عقدش دعوت نکرده رفتن عروسی واجب نیست 

اگرم رفتی سریع بلند شید و بیاین بیرون تا آخر نمونید 

کادو رو بدین و بیایین بیرون

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

شما بهتر اونا رو میشناسین ولی من بودم نمیرفتم با این همه بی احترامی اینجوری شان شما و همسرتون حفظ میشه نه اینکه جلوی بقیه بهتون بی احترامی بشه اگه هم رفتین هدیه سکه ندین ارزش خودتون رو نیارید پایین میتونین ی کارت هدیه دو تومنی بدین بهشون از سرشونم زیاده سکه رو بردارید برای دخترتون انشاالله

به نظرم نرید بهتره.چون رفتارشو تو بله برون که دیدن همسرتون.دیگ چه اصراری دارن که برید 

برعکس اونا که بی عاطفه هستن همسرم دوست نداره پشت سرشون حرف باشه

دخترش بشدت دیوونه اس خیلی نرمال نیست از یکی از آشناها شنیدم بخاطر دیوونه بازی های اون دختر میخواستن همون بله برون خانواده پسر بهم بزنن

همسرم خواستگاری و بله برون رو شرکت نکرد برای اوناهم بهش زنگ زده بودن

عقدهم من اصرار کردم بره که بهونه ندم دستشون دخترمم همراهش فرستادم 

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

چه تصمیم سختی ‌‌.‌..

واقعیتش من بودم میرفتم . چون همسرت بره بی احترامی ببینه میگه تقصیر توهه ک نرفتی . اگه تو نری اونم نره تا همیشه تو دلشه که تو باعث شدی نری . من بودم میرفتم و مطمئن هم هستی ک بی احترامی میبینی میتونی بهش بگی من بخاطر تو اومدم و از این حرفا حالا ن ب صورت دعوایی ها جوری محترمانه بگی که مدیونش کنی و بفهمه درکش کردی و رفتی مراسم . 

من باشم نمیرم 

ولی واقعا این دختر خواهر شوهر داره معضلی میشه ها واقعا چه سمیه ک انقدرم بیشعور تشریف دارن یه سریاشون؟؟ البته خودم ک ندارم و هیچوقتم تو روابط مادرم و زنداییام دخالت نکردم