سلام خانما من سر مسائلی با کل خانواده همسرم قطع ارتباط هستم پنج شش ساله
با یکی از خواهرشوهرام بحثم شد و خودشو دخترش بهم بی احترامی کردن با اینکه پدرشوهرم طرف ما رو گرفت ولی اصلا بخاطر رفتارهای دیگش دلم باهاش صاف نمیشه خیلی سعی کردم درست بشه اما نشد منو دخترم و پسر کوچیکم که سه سالشه هیچ رفت و آمدی با هیچکدوم نداریم همسرم هفته ای چندبار فقط میره خونه پدرش و رابطه خوبی با خواهرش نداره زیاد
خلاصه دو سه روز دیگه عروسی دختر همون خواهرشوهرم هست دخترش بشدت بی ادب و بی ملاحظه هست بگذریم برای مراسم خواستگاری و بله برون هیچکدوم نرفتیم برای عقدش به همسرم و دخترم اصرار کردم که برن و خب دخترعمش که عقدش بود اصلا تحویلشون نگرفت و حتی به احترام داییش یه سلامم نکرد یا موقع خداحافظی عمدا سرشو انداخت توی گوشی و روشو برگردوند طبق گفته دخترم و همسرم البته اخلاقشو کاملا میدونم و بنظرم عجیب بود که یه رفتار بدتر نکرده. کلا پدرشوهرم و خواهرشوهرم اخلاقشون اینجوریه منت میکنن بیا مجلسمون شرکت کن بعد جلو بقیه بی محلی میکنن
خلاصه دو سه روز دیگه عروسیشه الان برای ما کارت فرستادن خونه پدرشوهرم و به همسرم زنگ زده که کارتتون رو از اونجا بگیرین و حتما به همراه خانم و بچه ها تشریف بیارین
یه درصد دلم نمیخواد برم اما حس میکنم همسرم ناراحته واسه همین امروز باهاش رفتیم براش سکه خریدیم برای کادو
البته همسرم گفت هر کدوممون جدا سکه بدیم که من گفتم بنظرم اینجوری فکر میکنن من زیادی تحویلشون گرفتم واسه همین گفتم کادو رو از طرف خودت بده اما حالا هم همسرم میگه تو نیای نمیرم، منم دلم نمیخواد برم واقعا نمیدونم چیکار کنم راستش از اونورم میگم نه لباس خریدم نه وقت آرایشگاه گرفتم نه هیچی اگه دلش میخواست ما بریم الان بهمون نگفت و جلوتر کارت میداد نه اینکه ما آخرین نفری باشیم که کارتشو میدن تازه اونم به خودمون ندادن گذاشتن خونه پدرشوهرم