2777
2789

که میخام ازش بگیرمش.

برای زدنِ انلاین شاپ خوبه؟

بعد اینکه چجوری باید چجوری شروع کنم؟

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

اینستاگرام؟

باید به این درک برسیم که وقتی یک زن پوشش ازاد دارد ، هرزه نیست ، دنبال همسر دیگران نیست ، دنبال دیده شدن نیست ، عقده ای نیست ، بی خانواده نیست ، اهل دروغ و ناپاکی نیست و ...    طبق امار ها ۲۰۲۲ , 60 درصد مسلمانان جهان حجاب سر دارند که لازم به ذکر است  که درصد زیادی از ان ها از سر اجبار است پس می توان فهمید کسی که پوشش ازاد دارد ، می تواند مسلمان باشد ، دقیقا مثل زنان سرزمین عربستان و لبنان و فلسطین و امارات و ...  .  پس لطفا به این درک برسیم که از روی پوشش ، کسی رو قضاوت نکنیم
اینستاگرام؟

اره

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیجم ۲۴ کاس جواب نداد چون باید برای انلاین شاپ فالوت کرده باشن 

تبلیغ بده ب بلاگر

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

من پیجم ۲۴ کاس جواب نداد چون باید برای انلاین شاپ فالوت کرده باشن  تبلیغ بده ب بلاگر

ینی چجوری اصلا نمیدونم

اره

اگر بتونید حدود ۵ میلیون تبلیغ کنید و ... ، دستتون خیلی جلو میفته 

۵ هزار کمی کم است ، بخصوص با این فی.لترینگ و ...

باید به این درک برسیم که وقتی یک زن پوشش ازاد دارد ، هرزه نیست ، دنبال همسر دیگران نیست ، دنبال دیده شدن نیست ، عقده ای نیست ، بی خانواده نیست ، اهل دروغ و ناپاکی نیست و ...    طبق امار ها ۲۰۲۲ , 60 درصد مسلمانان جهان حجاب سر دارند که لازم به ذکر است  که درصد زیادی از ان ها از سر اجبار است پس می توان فهمید کسی که پوشش ازاد دارد ، می تواند مسلمان باشد ، دقیقا مثل زنان سرزمین عربستان و لبنان و فلسطین و امارات و ...  .  پس لطفا به این درک برسیم که از روی پوشش ، کسی رو قضاوت نکنیم
پیج قبلی چی بوده

هیچی یه پیج خالی بود که فقط خاهرم دیگرانو فالو میکرد اونام اینو

ببین من کارم اینه 

خودت ی پیج بزن از اول خودت بچرخون

هرروز ریلزو پست بزار روزی ده تا استوری

بزار برسی به هزارتا صبرم خیلی مهمه و کیفیت پستات.

تبلیغ نده ک پیجتو ازبین میبره فالور روح 

بالای هزارتا شدی به پیجایی ک هم خونی دارن با پیجت تبلیغ بده اونم نه خیلی

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔
اگر بتونید حدود ۵ میلیون تبلیغ کنید و ... ، دستتون خیلی جلو میفته  ۵ هزار کمی کم است ، بخصو ...

اره میگم شاید بتونم فالور را رو بیشتر کنم

ببین من کارم اینه  خودت ی پیج بزن از اول خودت بچرخون هرروز ریلزو پست بزار روزی ده تا استوری ...

مرسی عزیزدلم چه توضیح خوبی الان فهمیدم چی به چیه

با پیجش شروع نکن اصا رشد نمیکنی

منظورتون چیه

ینی چیزی تبلیغ کنم هر کی فالو کرده آنفالو میکنه؟

منظورتون چیه ینی چیزی تبلیغ کنم هر کی فالو کرده آنفالو میکنه؟

انفالو نمیکنه ولی چون محاطب هدفت نیست فعالیت نمیکنه

ببین تو اینستاگرام اول باید برا مخاطب خودت جذاب باشی بعد بری اکسپلور و به بقیه نشونت بدن 

اگر مثلا کلی ادمو فالو کنیبدون شناخت بعدش بیای اونجا شروع کنی لوازم ارایش بیاری ممکنه کلی ادم باشه که اصا نخواد اون محتوارو

از اون ۵ هزارتا ادمم ک همشون فعال نیستن الان خیلیا اینستا ندارن دیگهیا اکانتشون از دست دادن و ....

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔