2777
2789
انقد از اطرافیانم ظلم دیدم دارم می‌ترکم  با خودم هم حرف میزنم ولی چه فایده ...😞

اینجا تاپیک بزن پس

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مینویسم تو کاغذ پاره میکنم میریزم دور فکرم ازاد بشه به کسی  نمیگم جزخدا وخود خدا کم ...

ی سوال؟

اگه کسی بهتون تهمت بزنه و پیامای زشت و دروغ و بگه کثافت و...‌اونم به ناحق..

اونم از فامیل نزدیک

برخوردتون چی میتونه باشه؟

حتی اگه دلت از خانواده اش در باشه باهاش حرف میزنی ؟  من حس میکنم اگه حرف بزنم  شاید جالب ...

هر وقت از خانوادش ناراحت بشم خودش میفهمه حتی اگه نخوام بگم هم میگه چشات به من دروغ نمیگه و بگک جی شده دیگه منم میگم 

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
هر وقت از خانوادش ناراحت بشم خودش میفهمه حتی اگه نخوام بگم هم میگه چشات به من دروغ نمیگه و بگک جی شد ...

خیلی خوبه اینجوری

من میترسم با شوهرم حرف بزنم ، میترسم دعوامون بشه چون حس میکنم درکم نمیکنه و با اینکه خودش می‌دونه حق با منه ولی بازم هیچی نمیگه

اگه از مادرش دلت خیلی خیلی شکسته باشه ، باهاش درد و دل میکنی؟  من میترسم باهاش حرف بزنم ، چون ...

آره به حرفام گوش میده شوهرم خوب منو می‌شناسه ازم حمایت می‌کنه 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
متاسفانه دوست مورد اطمینان ندارم من🥲 اگه داری پس خیلی خوبه

خب منم دردودلای اونارو گوش میکنم ولی در کل زیاد اهل دردودل نیستم مگ خیلی بهم فشار بیاد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ی سوال؟ اگه کسی بهتون تهمت بزنه و پیامای زشت و دروغ و بگه کثافت و...‌اونم به ناحق.. اونم از فامیل ...

جوابشو بدم میشم مثل خودش شخصیت من مثل اون بی ارزش نیست

پس سکوت میکنم

اما میسپارم دست خدا وخداحالشو میگیره

یک هفته نشده طرف تاوان خیلی سنگینی داده  بایت ظلمش بهم و شرمنده ام شده و معذرتخواهی کرده