2777
2789
قدرش رو بدون پس  ✨خیلی خوبه همسرت درکت کنه

آره واقعا اما مجردیم بهم سخت گذشت هیچکسو نداشتم با خدا حرف میزدم و درددل میکردم 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
جوابشو بدم میشم مثل خودش شخصیت من مثل اون بی ارزش نیست پس سکوت میکنم اما میسپارم دست خدا وخداحالشو ...

من خدا رو خیلی دارم صدا میزنم پس چرا جوابمو نمیده 🥺😞

به منم تهمت زدن ، حرف زشت زدن ، غیبتمو کردن 

زندگیم داره تلخ میشه هرچقدر هم میگم خدایا تو جوابشو بده 

خبری نیست 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خدا رو خیلی دارم صدا میزنم پس چرا جوابمو نمیده 🥺😞 به منم تهمت زدن ، حرف زشت زدن ، غیبتمو کردن& ...

صبور باش

صبر خدا خیلی زیاده و عادله و تاوان پس میده

حرف مردم بادهواست

بخودت برس وشاد باش

انرژی منفیش بخودش برمیگرده حتما حتما

منم همینطور ولی دارم دیوونه میشم دیگه  خسته شدم  هیچکس نیست یکم باهاش حرف بزنم سبک بشم

من ادم زیاد هست خودم دوست ندارم از بچگی اینطور بودم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh