2777
2789

پسرم دوسال و یک ماهشه مدتیه خیلی مدفوع میکنه سه بارهم دکتربردم آزمایش هم دادم نه عفونت نه انگل داره میشه این کپسول رو بهش بدم؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

این کپسول برای اسهال شدید خیلی موثره 

دوره اش پنج روزه اس 

روز سوم کاملا اثرشو می بینید 

اماچون اثرش ماندگار شه حتما پنج روز کامل مصرف شه 

اگه هم بچتون نمیتونه کپسول قورت بده حتما توی ماست حل کنید و مصرف کنید

لطفا یه صلوات واسه خونه دار شدنمون بفرست.. ان شاء الله به هرچی که میخوای برسی ممنونم دوست گلم 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌میدم توماست حل میکنم راحت میخورن مثلا ماست دوسه قاشق و حلش کن چون اومدی میلش نخواست ی کاسه ماست نخوره

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
این کپسول برای اسهال شدید خیلی موثره  دوره اش پنج روزه اس  روز سوم کاملا اثرشو می بینید& ...

ممنون گلم 

[QUOTE=312734980]من‌میدم توماست حل میکنم راحت میخورن مثلا ماست دوسه قاشق و حلش کن چون اومدی میلش نخواست ی کاسه ماست ن ...[/QUO

ممنون گلم 

سلام من قبلن باهاتون در ارتباط بودم نمیتونم بهتون پیام بفرسم هر وقت اومدین بهم پیام بدین کار واجبی دارم عزیز

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋