2777
2789

کسی که دوسش دارم فامیلمونه

چند وقت پیش که مسافرت بودیم
یه رفتارایی دیدم ازش احساس میکنم اونم دوسم داره
مثلا ساندویچ سرد گرفته بود برای همه ممون مال خودش طعمش متفاوت بود ازش تیکه کرد به منم داد بعدش از مامانم لیوان یه بار مصرف گرفت بدون اینکه بخوام برام نوشابه ریخت داد بهم
یه شبم منو اونو داداش کوچیکش که ۸ ۹ سالشه داشتیم منچ بازی میکردیم  داداشش  لواشک اورد
بعد  قبل اینکه کسی بخوره ازش یه تیکه کند پوستشو در اورد داد  بهم بازم بدون اینکه خودم بخوام خودشم نخورد کلا دوباره یکی دو دقیقه بعدش یه تیکه دیگه هم‌در اورد اینبار با پوست بهم داد گفتم همون کافی بود دیگه نمیخوام
خندید گفت حوصلت نمیشه پوستشو دربیاری😃؟
گفتم نه کلا نمیخوام پوست اونم دراورد داد بهم😁
یه بارم داشت میوه تعارف میکرد به منو مامانم و مامانش هرستامون کنار هم نشسته بودیم حواسش نبود یه لحظه بعد ازم با لبخند پرسید تو میوه برداشتی؟
یه شبم رفته بودیم یه جایی خانوادهامون رفتن چندتا مغازه هایی که کارای سنتی داره رو ببینن
کسی نبود ازش عکس بگیره به من گفت ازش بگیرم هواهم بارونی بود خیلی فضای قشنگی بود
داداششم دنبالمون راه افتاد اومد😄
ازش عکس که گرفتم گفت اگه میخوای وایسا ازتوهم چندتا بگیرم
منم قبول کردم گفتم بعد بفرستش برای بابام داشته باشمش
عکس که گرفت من یکم اونور ترش وایساده بودم میخواست سلفی بگیره گوشیشو  جوری گرفت که منم توش بودم فکر میکنم منظورش این بود باهمم بگیریم منم گفتم دادش کوچولدشم بیاد پیشمون وایسه داداششم بود تو عکسمون

دوباره یه جای دیکه هم رفتیم تو همون منطقه گفت میخوای وایسی اینحاهم عکس بگیری😁

با گوشی خودشم میگفرت با اینکه گوشیمم پیشم بود

یا سر سفره صبحانه بودیم. فقط منو اون بودیم بقیه زودتر از ما خورده بودن 

ازم پرسید که چایی میخوری برات بریزم؟
یه سری توجه هاش برام عجیبه این چندتاش بود به نظرتون بهم علاقه ای داره یا من توهم زدم؟
۲۰ سالشه پسر با شخصیت وکاری هم هست

خودمم خیلی وقته بهش علاقه دارم قبلا هم که خیلی سردرگم بودم حسم یه طرفه است یا دوطرفه کلی نذر و نیاز کردم و از خدا خواستم اگه بهم علاقه ای نداره مهرش کامل از قلبم بیرون بره 

نزدیک ۱ یک سال خورده ایه

میدونم رلی چیزیم نداره😃

دوبراه یه شب که منو مامانم اینا تو ماشینشون بودیم 

اون پشت فرمون بود منم صندلی عقب وسط نشسته بودم بعد بعضی وقتا هی آینه اشو میاورد سمت من تا چشم تو چشم میشدیم برش میگردوند سمت خودش

دوباره چند دقیقه بعدش میوردش سمت من ‌..چندبار این کارو تکرار کرد!

اینا نشونه است آیا😁؟

یه دنیا ممنون میشم اگه نظرتونو بگید مهربونا🥺❤️

تعداد رای : 12
نظرسنجی
دوست داره 😁
10
83%
دوست نداره
0
0%
توهم زدی
2
16%
خدای مهربونم شکرت بابت همه قشنگیات:'))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین. توصیه می کنم اصلا بهش نزدیک نشی .... هول بازی در نیاری .... شاید واقعا به چشم خواهرش نگات می ک ...

اره درست میگید ولی خیلی زوده😁

اره ولی خیلی زوده😁

ببین دختر من همین امشب داشتم گریه می کردم به خاطر چند سال پیشم اگه می خوای یک درصد مثل من چند سال بعد گریه نکنی خوب گوش کن....۱ خیال بافی ممنوع..۲ ایندتو باهاش تصور نکن تا واقعا دیگ عقد نکردی...۳ اهنگ های عاشقانه اصلا گوش نده به هوای اون...۴ وابستگی ممنوع ممنوع ممنوع 

تو بهش شناخت کامل نداری خب پس خودتو درگیر نکن زیاد هیچ کس از فردای خودش خبر نداره هر چی قسمت بشه

ببین دختر من همین امشب داشتم گریه می کردم به خاطر چند سال پیشم اگه می خوای یک درصد مثل من چند سال بع ...

خیلی ممنون از راهنماییتون بانوی مهربون🥰

ولی به نظر شما رفتاراش نشون دهنده اینه که دوسم داره ؟

خیلی ممنون از راهنماییتون بانوی مهربون🥰 ولی به نظر شما رفتاراش نشون دهنده اینه که دوسم داره ؟

ببین شاید فقط داره بهت احترام می زاره...شاید به خاطر سنشه... ساده نباش ... حتی اگه گفت تو باور نکن باید رسمی باشه چون شما فامیلین اگه‌چیزی بینتون باشه و احتمالش هم هست که نشه اگه بعد ها چشم تو‌چشم بشین خیلی سخته مخصوصا واسه دخترا

برای ازدواج مدنظرته ؟ 

دانشجو ؟ 

خونه ، ماشین ، شغل ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
برای ازدواج مدنظرته ؟  دانشجو ؟  خونه ، ماشین ، شغل ؟

بله 

ماشین داره

شغلم داره شغل خوبیم هست از نظر در آمد 

خیلی رفت و آمد داریم 

خیلی وقته دوسش دارم

چی بگم شاید احساس باشه شایدم کلا گرم میگیره مثلا یه دختر دیگه هم بیاد تو فامیل با اونم گرم میگیره

نمیدونم ولی کلا به همه احترام میزاره 

ولی اون لواشک دادنش برام عجیب بود 

بله  ماشین داره شغلم داره شغل خوبیم هست از نظر در آمد  خیلی رفت و آمد داریم  خیلی ...

چون فامیل بخواهی خودت بری جلو سخته ازش بپرسی 

کسی هست ازش بخواهی بپرسه ازش

این همه نشونه ولی چرا جلو نمیاد !!

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا