2777
2789
یسال بود دل رودش بهم ریخته بود اسهال خونی کم اشتهایی کمردردپهلودرد الانم دکتر گفته متاستاز کرده

منم چند ساله پهلو درد و روده درد هستم. یبوست شدید. دکتر کلونوسکوپی داد ولی گفت مجدد بیا. باید مجدد برم. از روی کلونوسکوپی میفهمن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چند ساله پهلو درد و روده درد هستم. یبوست شدید. دکتر کلونوسکوپی داد ولی گفت مجدد بیا. باید مجدد ب ...

اره از روی سی تی اسکن رنگی هم میفهمن

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰

خود خود کله گندم

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
خدای مهربون شفا داد عزیزم ..بیماری قلبی باید عمل قلب باز میشد ..ولی نه فشارش نرمال میشد ن دمای بدنش ...

خدا خودش بزرگه بخدااصلا ناامیدنیستم چون میدونم نمیزاره منو بچه هام اذیت بشیم🥺

عزیزممممم میفهمم حالت وواقعا سخته درد تنهایی

اخه  میدونی مادرم روحیه اش خیلی حساسه و دلسوز با کوچکترین نگرانی فشارش میره بالا . تا الان که روپام امان از اینکه بیفتم . نه همسر نه پسرم .هر دوشون لنگ  من میشن.ونمیتونن از پس خودشون بر بیان !! آخرین بار ۶ ماه قبل صفرا رو درآوردم .و یکروز بیشتر نموندم بیمارستان . با کلی مصیبت ورضایت و....زودتر مرخص شدم .فقط وفقط برای اینکه پسرم تنها نمونه تو خونه .

الهی سلامتیتون برقرار باشه وشفای عاجل وکامل بگیرین . کمک بگیر برو خونه مامان بمون  یکمدت . چاره ایی نیست. 

من از مرکز تهران ا‌ومدام غربش  و تنها شدم .

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

خدا خودش بزرگه بخدااصلا ناامیدنیستم چون میدونم نمیزاره منو بچه هام اذیت بشیم🥺

حتما همینطوره من درکت میکنم من ۶ ماه هرروز مردم ....انشاءالله شوهرت سلامتش و به دست میاره میرم حرم براش دعا میکنم

میدونید. آدم نمیتونه فکر نکنه. من به همه چی فکر میکنم.اینکه شیمی درمانی برم موهام بریزه. هم چهره رو از دست بدی هم ناتوان باشی. هم کلی کار هست که چون خودت نمیتونی هیچ کی هم نمیتونه. من شوهرم کرونا گرفت خودمم گرفتم. هم‌حال نداشتم هم از شوهرم مراقبت میکردم. یادمه که با اون ناتوانی غذا میپختم ولی توان نداشتم ظرف بشورم خونه اینقدر بهم‌ریخت. تو یک هفته اصلا کسی وارد میشد میگفت یکساله این خونه دست نزدن. فقط خوردن و ریختن. بعد خوب شدم کم کم جمع کردم. چقدر ما زن ها واقعا سختی میکشیم

حتما همینطوره من درکت میکنم من ۶ ماه هرروز مردم ....انشاءالله شوهرت سلامتش و به دست میاره میرم حرم ب ...

سپاسگذارم ازتون اینروزا خیلی سراین قضیه. دلمو شکوندن ولی امیدم خداس دلمو نمیشکونه برای منو بچه هام دعاکنیدخدابهمون رحم کنه