2777
2789
منم هیچکی و ندارم و دورم از خانواده. غم هام واسه خودمه و به اونا نمیگم . چون فایده ای نداره. جز غصه ...

منم .دوبار عمل داشتم نگفتم بهشون بعدا فهمیدن .. یا گاهی از جای سوزن وسروم میفهمن ..سزارین شدم بعد ۵ روز برگشتم خونه ودولا دولا بچه رو میشستم. 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

الهی بمیرم برای دختر ۹سالم تو همه کارا کمک حالمه بچه کوچیک دارم دخترم نباشه پنچرم البته مدارس که با ...

عزیزم😍🥰خداحفظش کنه 

خیلی هم عالیه ازالان مسئولیت پذیرمیشه تحمل کاروسختی براش آسون ترمیشه زرنگ بارمیاد 

خدا دخترای مهربونمون روحفظ کنه رحمت خدابه ماهستن❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسرم سرطان روده داره دوماهه فهمیدیم خیلی داغونم از همه طرف فشار رومه اینروزا خیلی غم دارم خیلی ...

الهی خدا شفا بده. ان شاالله که خوب میشن. میشه بگید علائمشون چی بود؟چون من اون مشکل و هم دارم

عزیزم😍🥰خداحفظش کنه  خیلی هم عالیه ازالان مسئولیت پذیرمیشه تحمل کاروسختی براش آسون ترمیشه زرن ...

اره درست میگین خیلی مستقله  خدا دختر شمارو هم خوشبخت وعاقبت بخیر کنه ان شالله زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

الهی خدا شفا بده. ان شاالله که خوب میشن. میشه بگید علائمشون چی بود؟چون من اون مشکل و هم دارم

یسال بود دل رودش بهم ریخته بود اسهال خونی کم اشتهایی کمردردپهلودرد الانم دکتر گفته متاستاز کرده

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
منم همسرم سرطان روده داره دوماهه فهمیدیم خیلی داغونم از همه طرف فشار رومه اینروزا خیلی غم دارم خیلی ...

هیچ وقت امیدت و از دست نده شوهر من دو بار رفت اون دنیا ۶ ماه بستری بود الان ی ماهه معجزه شده انگار اصلا مریض نبوده

استاتر جان اصلاا به تمیزی خونه حساس نباش عزیزم

الان تمرکزت رو سلامتی ودرمان خودت باشه 

کارای خونه تمومی نداره ان شالله سلامت باشی بازکارای خونه دست خودتو میبوسه

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊