سفید6 مدیر عضویت: 1388/02/13 تعداد پست: 4100 عنوان وقتی حالتون بده کارهای خونه رو کی انجام میده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 111 پست سلام .شده حالتون بد باشه. و خونه خیلی بهم بریزه؟کی غذا میپزه؟یا کارهای خونه رو کی انجام میده؟ 1402/07/13 | 01:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نخودچی1403 عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 26813 منم هیچکی و ندارم و دورم از خانواده. غم هام واسه خودمه و به اونا نمیگم . چون فایده ای نداره. جز غصه ... منم .دوبار عمل داشتم نگفتم بهشون بعدا فهمیدن .. یا گاهی از جای سوزن وسروم میفهمن ..سزارین شدم بعد ۵ روز برگشتم خونه ودولا دولا بچه رو میشستم. خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانىات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲 https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403 لینک گروه ختم قرآن در ایتا
عصرپاییز عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 6051 الهی بمیرم برای دختر ۹سالم تو همه کارا کمک حالمه بچه کوچیک دارم دخترم نباشه پنچرم البته مدارس که با ... عزیزم😍🥰خداحفظش کنه خیلی هم عالیه ازالان مسئولیت پذیرمیشه تحمل کاروسختی براش آسون ترمیشه زرنگ بارمیاد خدا دخترای مهربونمون روحفظ کنه رحمت خدابه ماهستن❤️❤️❤️
ریحاناجووون عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1796 ممنون عزیزم. نه منم همسرم سرطان روده داره دوماهه فهمیدیم خیلی داغونم از همه طرف فشار رومه اینروزا خیلی غم دارم خیلی نگرانم ای کاش یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
سفید6 مدیر استارتر عضویت: 1388/02/13 تعداد پست: 4100 منم .دوبار عمل داشتم نگفتم بهشون بعدا فهمیدن .. یا گاهی از جای سوزن وسروم میفهمن ..سزارین شدم بعد ۵ ... عزیزممممم میفهمم حالت وواقعا سخته درد تنهایی
عصرپاییز عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 6051 ممنون دعاکن حال زندگیم بهتربشه همسرم خوبشه به روی چشم ان شاالله به دستای مهربون امام رضاجان حاجت رواباشی عزیزم
سفید6 مدیر استارتر عضویت: 1388/02/13 تعداد پست: 4100 منم همسرم سرطان روده داره دوماهه فهمیدیم خیلی داغونم از همه طرف فشار رومه اینروزا خیلی غم دارم خیلی ... الهی خدا شفا بده. ان شاالله که خوب میشن. میشه بگید علائمشون چی بود؟چون من اون مشکل و هم دارم
1tar عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 22022 عزیزم😍🥰خداحفظش کنه خیلی هم عالیه ازالان مسئولیت پذیرمیشه تحمل کاروسختی براش آسون ترمیشه زرن ... اره درست میگین خیلی مستقله خدا دختر شمارو هم خوشبخت وعاقبت بخیر کنه ان شالله زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊
ریحاناجووون عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1796 به روی چشم ان شاالله به دستای مهربون امام رضاجان حاجت رواباشی عزیزم سپاسگذارم خداهمه ی مریضاروشفا بده یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
ریحاناجووون عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1796 الهی خدا شفا بده. ان شاالله که خوب میشن. میشه بگید علائمشون چی بود؟چون من اون مشکل و هم دارم یسال بود دل رودش بهم ریخته بود اسهال خونی کم اشتهایی کمردردپهلودرد الانم دکتر گفته متاستاز کرده یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
nargesy1372 عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 2370 منم همسرم سرطان روده داره دوماهه فهمیدیم خیلی داغونم از همه طرف فشار رومه اینروزا خیلی غم دارم خیلی ... هیچ وقت امیدت و از دست نده شوهر من دو بار رفت اون دنیا ۶ ماه بستری بود الان ی ماهه معجزه شده انگار اصلا مریض نبوده
ریحاناجووون عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1796 به من گفتن شکر و قند و شکلات دیگه نخور ممنوعه. به ما گفتن جگر چیزای شور چرب نخوره یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
ریحاناجووون عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1796 هیچ وقت امیدت و از دست نده شوهر من دو بار رفت اون دنیا ۶ ماه بستری بود الان ی ماهه معجزه شده انگار ا ... مریضیشون چی بوده خدا شفاشون بده یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
1tar عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 22022 استاتر جان اصلاا به تمیزی خونه حساس نباش عزیزمالان تمرکزت رو سلامتی ودرمان خودت باشه کارای خونه تمومی نداره ان شالله سلامت باشی بازکارای خونه دست خودتو میبوسه تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊