2777
2789
الهی همیشه سلامت باشن. واقعا هیچ چی مثل سلامتی نمیشه

واقعا نعمته . وشکرش واجب . تا مبتلا نشیم درک نمی کنیم . 

الهی کامل برگرده بهتون . فکر سلامتیتون باش و استرس کار ای خونه رو نداشته باش . که همیشه هست . اولویت الان خودتونین.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه  میدونی مادرم روحیه اش خیلی حساسه و دلسوز با کوچکترین نگرانی فشارش میره بالا . تا الان که ر ...

اخی چقدر سخت. بله دقیقا مادر منم بیماره. یکبار یک خبر شنید که یکی از عروسهامون بیماره و باید عمل بشه. مادرم سکته کرد. دیگه چطور برم خونه جلو چشمش آب شدن منو ببینه. بعد اتفاقی واسه مادرم بیفته من خودم و نمیخشم😓

منم فقط نزدیکن کاش دور بودن

جالبه انقدر از من توقع دارن که حد نداره... تو مریضیشون غدا ببرم تند تند بهشون سر بزنم احوال بگیرم ... تو کار خونه کمکشون بدم😐 در مقابل من نباید چیزی ازشون بخوام!

موهات نمیریزه

چند نفر و میشناسم شیمی درمانی کردن و گفتن بعد ۳ جلسه شیمی درمانی موها میریزه. تو نی نی سایت هم نگاه کردم تاپیکهای شیمی درمانی و گفتن میریزه

جالبه انقدر از من توقع دارن که حد نداره... تو مریضیشون غدا ببرم تند تند بهشون سر بزنم احوال بگیرم .. ...

من فک میکردم منم براشون مهمم نیست فامیل نزدیکن ولی نگو ای دل غافل تومغزشون تناب داربرام میبافن بقران اصلام بدشونونخواستم خیلی صاف ساده بودم باهاشون ولی تواین روزای سختم شناختمشون دیگه اصلا مردنشونم برام مهم نیست..

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
 چند نفر و میشناسم شیمی درمانی کردن و گفتن بعد ۳ جلسه شیمی درمانی موها میریزه. تو نی نی سایت هم ...

ببین دکتر همسرم گفت داروهای دستگاه گوارش با داروهای سینه برای شیمی درمانی یکیه موهانمیریزه

ببین دکتر همسرم گفت داروهای دستگاه گوارش با داروهای سینه برای شیمی درمانی یکیه موهانمیریزه

جدا . آخه اونایی که من میگم شیمی درمانی سینه شدن.الان همسر شما شیمی درمانی شدن؟چند جلسه

[QUOTE=312726892]جدا . آخه اونایی که من میگم شیمی درمانی سینه شدن.الان همسر شما شیمی درمانی شدن؟چند جلسه[/QU

دوجلسه شدن دکتر گفت اصلا موهات نمیریزه داروهای تو با سرطان سینه یکیه اهل کجایی عزیزم

من فک میکردم منم براشون مهمم نیست فامیل نزدیکن ولی نگو ای دل غافل تومغزشون تناب داربرام میبافن بقران ...

عه منم با شوهرم فامیل هستیم😁

خلاصه طایفه شوهر همینن☺ بیخیال... تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز😎

میدونید. آدم نمیتونه فکر نکنه. من به همه چی فکر میکنم.اینکه شیمی درمانی برم موهام بریزه. هم چهره رو ...

عزیزم . 🥺برمیگرده همش . شما فقط فکر سلامتیتون باش . 🌹🌸🌼

همسر وبچه  حتما کارای خونه رو مجبور میشن وانجام میدن .شما دستور آشپزی رو بگو بهشون انجام میدن. ما خودمون بد عادتشون کردیم . خودمونم میتونیم درستشون کنیم. 

جاش نیست ولی یاد مادر بزرگم افتادم که خیلی فعال وباسلیقه بودن  و۴ صبح میرفتن صف نون و بربری و برای ۳ تا خانواده بچه هاشونم میگرفتن ما مدرسه میرفتیم ۷ صبح میرفتیم لقمه هامون وخوراکیامونو میداد وغذای ۳ تا خانواده رو با دست پخت عالیش می فرستاد و........یکماه آخری که بیمارستان بستری بود تا کما رفتنش همش فکر وذکرش خونه بود که خونم چطوره وکارام مونده و........😥🥺😔

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا