2777
2789

من اولین پریودیم بعد زایمانم ۹ شهریور بود از روز سوم هم شروع کردم ال دی شیردهی میخوردم تا دو روز پیش ک تمام شدن این ماه پریود نشدم امروز هم ۱۳ مهر هست 

کسی میدونه چرا چیکار کنم 😰

ال دی شیردهی 

باید طوری باشه که تند تند شیر بدی وقفه نباشه .

فردا بی بی چک بزن 

باردار نباشی هیچی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ال دی شیردهی  باید طوری باشه که تند تند شیر بدی وقفه نباشه . فردا بی بی چک بزن  باردار ...

یعنی چی تند تند شیر بدم ؟

من همش درحال شیر دادنم اصن شیر خشک نمیدم

بچمم دو ماه و ۱۳ روزشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قرص شیردهیا هیچی اثرنمیکنه حتما جلوگیری طبیعی باید همراش داشته باشی منم نمیخورم سه ماهه زایمان کردم ولی پری نشدم 

بعدم درسته تاشیش ماه نمیشه ال دی معمولی مصرف کرد حتما باید شیردهی باشه؟؟؟ لطفا جواب بدین

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
این قرص شیردهیا هیچی اثرنمیکنه حتما جلوگیری طبیعی باید همراش داشته باشی منم نمیخورم سه ماهه زایمان ک ...

من سوال کردم از داروخانه موقعه خرید گف شیردهی واسه تویی ک شیر میدی هست اون معمولی واسه بقیه ک شیر نمیدن .

شوهرم رعایت نمیکنه من قایمکی دارم میخورم فق باردار نشم 

واقعا اثر نداره حالا ؟

پریود نشدم🥺

خب من الان قطع کردم ۴ روزه نمیخورم  خودت بعد چند روز پریود شدی؟

یادم نیست عزیزم من سال ۹۰ میخوردم فقط یادمه دکتررگفت تا ۶ ماه پری نمیشی

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜