2777
2789
عنوان

کادو برای دوس پس ر

105 بازدید | 15 پست

سلام تولدش شنبه هفته دیگه هست نظرم اینه جعبه سوپرایز درست کنم و عکسامو رو بزنم بهش نظرتون چیه؟ 

کسی جعبه درست کرده؟ مقوا باید از چ جنسی باشه مات یا شفاف 

یدونه بخر از این باکسا

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                                                                                   کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                                                                                 سرت تو ماتحت خودت خاله خانباجی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور دلتون میاد پولتون رو برای آدمی خرج کنید ک روزی از زندگیتون میره بیرون ؟

عزیزم من نظر خواستم خوبه یا ی چیز دیگه نه صرفا کارم درسته یا نه 

در ضمن دوستی ما خانواده ها درجریانن بزودی هم میاد خاستگاریم 

چه اصراریه خودت درست کنی پول بده یچیزی بخر بدردش بخوره

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
یکی بودجه اشو ندارم  یکی دیگه ی چیزی درست کنم یادگاری باشه براش  بنطرتون چیه چی بگیرم پس

الان چقدر داری

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
استار مپ چیه؟ البته برای تولد من تابلو فرش داد دوست داشتم یکم متفاوت باشهذ

تاریخ تولد و محل تولد پارتنرت رو میگی 

عکس ماه رو تو اون روز پیدا میکنن و میزنن رو تابلو .. 

عکس، آهنگ، متن یا هرچیزی که بخوای میتونی به تابلو اضافه کنی.. 

نهایتش تا 500 جا دارم :/

تف تو این زمونه با پونصد هیچی نمیشه گرفت نهایت یه فندک ولی برو آتلیه اگه عکس دونفره داری ببین چه کار قشنگی میتونه روش انجام بده بگو برای هدیه و سوپرایز می‌خوام فلان قدر بودجه دارم