2777
2789
عنوان

غذا خوردن کودک

1051 بازدید | 28 پست

سلام دوستان یه راهکار به من میگین . پسرم ۳ سالو ۲ ماهشه . غذا دوست نداره بخوره خیلی بی اشتهاست . شربت اشتها هم دادم فایده نداره . بلده خودش غذا بخوره میگه تو بده تا کن ندم نمیخوره غذاشو . راهی هست که بدون اعصاب خوردی خودش بشینه غذا بخوره . غذاشم جمع میکنم میره از نو یخچال میوه میخوره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی شربت اشتها دگ رو براش امتحان کن،و فعلا هم لزومی نداره خودش بخوره اگر بدغذا و بی اشتهاست بنظرم فعلا ...

آخه داغونم کرده بچه دختر عمم ۷ سالشه هنوز مامانش بهش غذا میده همش بهم میگن اشتباه نکن هر چی بزرگتر بشه لجباز تر میشه . شربت اشتها میدم اثر پاره جیغ و داد میکنه که بستنی بده موز بده حتی نون پنیر بده کلا همه چی میخواد جز غذا

گرسنه نگهش دار هیچی بهش نده قایم ن منم مشکل شما رو دارم دکتر گفت سه وعده غذا بده دوتا میوه دیگه هیچ ...

میره برمیداره مغزیجات رو کابینته گشنش میشه میچپونه دهنش 😔 باور کن اعصابم نمیکشه دیگه 

گرسنه نگهش دار هیچی بهش نده قایم ن منم مشکل شما رو دارم دکتر گفت سه وعده غذا بده دوتا میوه دیگه هیچ ...

درست شد غذا خوردنش . مامانم هم همینو میگه اما گشنش بشه یهو میبینی ۱ ساعت جیغ میزنه بستنی میخوام از رو نمیره منو از رو میبره

میره برمیداره مغزیجات رو کابینته گشنش میشه میچپونه دهنش 😔 باور کن اعصابم نمیکشه دیگه 

قایم کن منم همین بودم ببین دکتر بمن گفت مغزی جاتم نده تا یاد بگیره اینا شکمشو سیر میکنن حتی گفت ماست هم همراه غذاش ندم نصف معدش پر میشه گفت صبحونه نخورد جمش کن هیچی نده تا خودش میاد صبحونه میخوره 

آخه داغونم کرده بچه دختر عمم ۷ سالشه هنوز مامانش بهش غذا میده همش بهم میگن اشتباه نکن هر چی بزرگتر ب ...

هیچ غذایی نیست که دوست داشته باشه؟پسر خاله منم همینه هم باید بهش غذا داد هم فقط مغزیجات میخوره و موز و پیتزا دگ هیچی دوست نداره......موقع غذا خوردن بهش گیر نده بزار حسابی ریخت و پاش کنه،عروسکش و بزار جلوش بگو تو دگ بزرگ شدی ب عروسکت(ترجیحا رو عروسک اسم بزارید)به به بده خودتم بخور مامان.هله هوله و چیزایی ک ارزش غذایی نداره جمع کنید ار خونه بگید نیس گشنش بشه غذارو میخوره،من پسرم دو سال و چهار ماهشه خودش اکثرا میخوره با همین روش غذا خورش کردم.حتی گاهی دوست دارم خودم بهش بدم ک سریع تر غذاش تموم ش یا مثلا تو مهمونی کثیف کاری نکنه ولی اجازه نمیده.

درست شد غذا خوردنش . مامانم هم همینو میگه اما گشنش بشه یهو میبینی ۱ ساعت جیغ میزنه بستنی میخوام از ر ...

ببین یاد گرفته با جیغ به خواستش برسه اره الحمدالله ببین من پیش دکتر عالی رفتم فکر کردم اللن تقویتی میده دیدم نه بابا فقط توضیح داد تازه میگفت خودت بخورش حتی مثلا میگفت اگه خودت یه خیار خوردی به بچه نصفشو بده بیشتر نباید بدی منم دیگه الان فقط غذا میارم بدون هیچ چیز دیگه ای باید یاد بگیره بشینه سر سفره 

ببین یاد گرفته با جیغ به خواستش برسه اره الحمدالله ببین من پیش دکتر عالی رفتم فکر کردم اللن تقویتی م ...

نه واقعا اینجوری نیست محل جیغاش نمیزارم اما یادش نمیره دکتر مشاورش گفت خیلی باهاش حرف میزنی اگه زیاد گیر داد رو یه چیزی یه بار جوابشو بده دیگه محلش نده منم امتحان کردم سرمو گرم میکنم میبینی یه ساعت میگه همون چیزو همش میباد میگه مگه با تو نیستم کار بد میکنی جواب منو نمیدی 😁 کلا گیره