2777
2789
عنوان

غذا خوردن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 28 پست
ببین تربیتش با خودته یا بقیه دخالت میکنن؟

نه با خودمه حتی باباش هر کاری من بگم میکنه اما الان یه دختر ۸ ماهه هم دارم دیگه واقعا اعصابم نمیکشه بشینم باهاش سر و کله بزنم که غذا بخور شیر بخور و ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ غذایی نیست که دوست داشته باشه؟پسر خاله منم همینه هم باید بهش غذا داد هم فقط مغزیجات میخوره و موز ...

چرا فقط کتلت و پیتزا . اونم یه کم میخوره میگه سیر شدم . عروسک که دوست نداره اصلا این روشم امتحان کردم با ماشیناش انقدر حرف میزنه خسته میشه فکش دیگه نا نداره غذا بخوره 😁 واقعا یه نعمت بچه خودش بخوره منم بچه دختر خالم دو سالشه خودش میخوره اصلا اونو که میبینم داغونتر میشم پسرم شلواراش قشنگ گشادشه واقعا باید سایز دو سالگی بپوشه یا ۱۸ ماهگی

نه با خودمه حتی باباش هر کاری من بگم میکنه اما الان یه دختر ۸ ماهه هم دارم دیگه واقعا اعصابم نمیکشه ...

ببخشید شما پارسال راجع به قد پسرتون تایپیک زده بودید،خواستم بپرسم که تغییری کرده رشد قد و وزنش؟؟الان قد و وزنش چنده،؟؟چون منم همین مشکلو دارم

ببخشید شما پارسال راجع به قد پسرتون تایپیک زده بودید،خواستم بپرسم که تغییری کرده رشد قد و وزنش؟؟الان ...

قدش بله شده ۹۶ وزنش اما ۱۳/۵ وزنش هنوز خیلی کمه شلواراش از پاش مییوفته

چه کار کردی قدش رشد کرد؟وزنش مگه چند باید باشه؟؟؟

نمیدونم وزنش فکر کنم باید ۱۵ باشه . قدش هم ۴ ماه آرژی پلاس میدم ۴ ماه نمیدم . تا جایی که بشه هم سعی میکنم ظهرا نخوابه شب ۱۰ بخوابه 

چرا فقط کتلت و پیتزا . اونم یه کم میخوره میگه سیر شدم . عروسک که دوست نداره اصلا این روشم امتحان کرد ...

بهت پیشنهاد میکنم پیش دکتر خاکیان ی ویزیت آنلاین بگیری،پسر من تو ی ماه با رژیم و تجویز ایشون ۲ کیلو وزن اضافه کرد و ۴ سانتم قدش.واقعا باورم نمیشد ک انقد جواب بگیرم ولی عالی بود،با این ک هزار و یک روش و قبلش رفته بودم و موثر نبود.تو اینستا بزنی مهدی خاکیان میاد.قیمت ویزیت با رژیمشم ۲۵۰ بود

بهت پیشنهاد میکنم پیش دکتر خاکیان ی ویزیت آنلاین بگیری،پسر من تو ی ماه با رژیم و تجویز ایشون ۲ کیلو ...

عطیه جان زدم اینستا چیزی نیوورد میتونی لینکشو بفرستی ممنون میشم

عطیه جان زدم اینستا چیزی نیوورد میتونی لینکشو بفرستی ممنون میشم

عکس آیدی پیجشو براتون فرستادم،بله من هم ویزیت دارو گرفتم هم رژیم....‌حدود دو هفته پیش،پسرم قدش ۸۷ بود وزنش ۱۰ کیلو الان بعد دو هفته قدش ۸۹ وزنش ۱۱ کیلو.من استوریاشو میدیدم میگفتم امکان نداره بچه تو دوهفته این همه رشد داشته باشه ولی خب شد واقعا......پسر من مشکلش یبوست بود ک رشد نمیکرد و اشتها نداشت،چون درد نداشت موقع دفع و اذیت نمیشد من فک میکردم اونقد موثر نیس.ولی دارو داد هم تقویتی هن برا یبوست کلا اشتها و رشدش از این رو ب اون رو شد