2777
2789
عنوان

کلونوسکوپی

156 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

من 15 سالمه قراره کولونوسکوپی کنم 

تجربه اندوسکوپی دارم بخاطر همین راجب بیهوشی نمیترسم اما اگه تجربه ای راجب این ملین های قبل کولونوسکوپی دارین بهم بگید

میترسم نتونم همشو بخورم

از صبح زود شروع کن کم کم بخور 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتهام افتضاحه بخاطر همین میترسم 😣شما تجربه دارین؟ 

اره دارم 

ربطی به اشتها نداره اون مایع هستش 

مجبوری دیگه بخور یه روزه همش

تحمل کن

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

سرساعتی که دکتربهت گفته بخور بیرون ازخونه هم نرو ترجیحا نزدیک سرویس بهداشتی صندلی بزن بشین.چون خیلی سریع باید بری تا تمام رودتون صافوشفاف بشه

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
اره دارم  ربطی به اشتها نداره اون مایع هستش  مجبوری دیگه بخور یه روزه همش تحمل کن

این بی اشتهاییم بع1ی وقتا طوریه که آبم نمیتونم بخورم ولی سعیم میکنم دیگه مجبورم

این بی اشتهاییم بع1ی وقتا طوریه که آبم نمیتونم بخورم ولی سعیم میکنم دیگه مجبورم

آفرین 

سرساعتی که دکتربهت گفته بخور بیرون ازخونه هم نرو ترجیحا نزدیک سرویس بهداشتی صندلی بزن بشین.چون خیلی ...

منی که یبوست دارم رودم با خوردن این پودرا روون کار میکنه دیگه؟ 

یه سوال شما خوردین حالتون بد شد؟ 

اوایلش خوب بود

چند بسته آخر سخت بود دیگه نمیشد ولی به زور خوردم 

چند بسته خوردین؟از ساعت چند شروع کنم ساعت چند تموم میشه خوردنش؟ 

همشو کامل خوردم یادم نیست چند بسته بود

بمن گفته بود از ۱۰ صبح شروع کن اشتباه کردم از ۱ ظهر خوردم 

تو زودتر شروع کنی راحتتری 

منی که یبوست دارم رودم با خوردن این پودرا روون کار میکنه دیگه؟ 

سریع .مادرم پارسال انجام داد بنده خداسرویس توحیاط داشتن همونجا توحیاط شب بود فرش پهن کرد خوابید تند تند میرفت

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا