2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونه چون کلی رژیم گرفتیم برا جنسیت

سه بار رژیم گرفتم برا جنسیت و اقدام هام رو لحاظ کردم، هر سه بارداری ناموفق شد

آخرین بار اصلا اقدام نبودم و یک رابطه یک روز قبل تخمک گذاری داشتم و الان پسر کوچولوم رو نامه🥰😍 نه رژیم داشتیم، نه کیت و سونو و.... فقط یک رابطه ی با احساس بود و فرداش شب تب و لرز کردم و فهمیدم تخمک گذاری مه و چند روز قبل موعد با تیر کشیدن تخمدانم شک کردم به بارداری

سه بار رژیم گرفتم برا جنسیت و اقدام هام رو لحاظ کردم، هر سه بارداری ناموفق شد آخرین بار اصلا اقدام ...

بسلامتی عزیزم یعنی قبل تخمک گذاری اقدام داشته باشیم

رستا زندگیم
بسلامتی عزیزم یعنی قبل تخمک گذاری اقدام داشته باشیم

بله باید حداقل دوازده ساعت قبل تخمک گذاری رابطه باشه تا در زمان آزاد شدن تخمک اسپرم در اون محیط باشه و زود لقاح انجام بشه... اگه اسپرم قدرت کافی باشه و مولد های ایگرگش زیاد باشه در بیست و چهار ساعت قبل الی دوازده ساعت حدودی بعد تخمک گذاری امکان پسر خیلی بالاست...

ولی از من به شما توصیه ، این ها همه اش حرفه، در روز های تخمک گذاری استرس خودتون و شوهرتون رو کنترل کنید، آرامش داشته باشین، رابطه خیلی اکتیو داشته باشین اثرش بیشتر از رژیم و دو دو تا کردن ها هست.

این برنامه ریزی ها باعث ایجاد استرس میشه و رابطه لذتبخش نمیشه و سرعت حرکت اسپرم پایین میاد و نتیجه اش هم یا عدم بارداری، یا خدایی نکرده بارداری ناموفق و یا جنسیت دختر میشه.

سلام عزیزم 

میشه جنسیت نی نی منم بگی 

۱۳۷۸/۰۴/۳۱ تولدم

۸ و ۶ شهریور ۱۴۰۲ هم اقدامم بود 

اندازه نگه دار که اندازه نکوست...                                                                         هم لایق دشمن هم لایق دوست💜

سلام تقویم چینی برا دوقلو هم درست در میاد؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

🔥لگ چرم کمر گنی 🔥

داخل مخمل اورجینال مارک هیوا

✅ کمر ۱۰ سانتی متر

✅ سایز لارج  از ۳۸ تا ۴۰

✅ سایز ایکس لارج از ۴۰ تا ۴۴

✅ سایز دو ایکس لارج از ۴۴ تا ۴۸

❇️ قد لگ از کمر تا مچ ۹۰ سانتی متر

🛑 قیمت 375 هزار تومان

https://pooshaknovin.com/محصول-دسته/لگ-چرم-هیوا/