2777
2789
عنوان

کاشت ناخن با چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 48 پست
ولی برام سواله چرا اینا رو هیچکس نمیگه به خودشون مربوطه؟  نه اینکه عقیدم این باشه ولی از این ل ...

نه اصلا خرده ای نیست بهشون

فقط گفتم یه کم عجیبه

آخه نمیشه که مثلا یه چیزایی رو رعایت کنیم یه چیزایی رو نه من نه چادریم نه ناخن کاشت دارم 

اما بنظرم خیلی چیزا باعث الگوسازی غلط میشه من وقتی چادر سر میکنم یعنی اعتقاداتی دارم و خب طبق اعتقاداتم باید یسری چیزا را رعایت کنم قاعدتا...

مثلا من نمیتونم بگم از وضو خوشم نمیاد ولی میخوام نماز بخونم که

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
شهرما چون کوچیکه بعضبا این مدلین چادر دور کمر ارایش غلیظ و شلوار کوتاه  ادم نمیدونه مذهبین یان ...

احتمالا چادر گذاشتنشون از روی اجبار خانواده هست...

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در تضاد نیست فقط اون چادره اضافه هست

آره احتمالا به خاطر خانوادس...

شاید مجبورشون میکنن چادر بذارن که اینطوری ان

منم همین حسو دارم...

خب تیشرت و شلوار  پوشیدن چادری ک نیستن  خوبه ک منم تیپ میزنم ولی  موهامو کامل میپوشو ...

نه اینا کلا اعتقادشون اینه که نباید مو بیرون باشه وگرنه اگه بری کشورشون خیلیا با تاپ شلوارکم موهاشون پوشیدس

حجابو تو پوشوندن مو میدونن فقط

خیلی به لباس توجه و گیری ندارن

من چادری دیدم خدا خدا میکردم چادرش نیافته فقط

آره خب دقیقا ...

عربا یه خرده طرز فکرشون با ما فرق داره و کلا سخت نمیگیرن. کاشت میکنن نمازم میخونن که البته بنظر من خ ...

آره فقط رو موها حساسیت دارن و بنظرشون در هر شرایطی پوشوندن مو مهمه

خودم انجام نمیدم ولی دوستایی دارم که اینجورین یا مثلاً محجبه ست ولی رفتارش جلفه یا بی حجابه ولی نماز ...

آخه مثلا میدونی چیه بعضیا از دین هر چی خوششون میاد رو قبول دارن هرچی بر خلاف میلشون باشه قبول ندارن

خودت میگی عرب پس پوشش اونامتفاوت ازماست

آخه دینشون که با ما یکیه

تو اسلام پوشش دست ها و پاها تا مچ واجب هست

مسلمونای ترکیه هم واسشون عجیبه ایرانیا شال و روسری سرشون میکنن با استین کوتاه و شلوار تنگ و موی بیرو ...

نه اونا هم بعضیاشون همینجورین

تو شهر ما همه چادری ان و خوب بیشتر دخترا دستاشون ناخوناشون کاشته هست با ی عالمه ارایش

چادر واقعا اضافه هست تو پوششون

من ی مستند ترکی دیدم از بالا حجاب کامل کامل موها دیده نمیشد بعد دامن پاشون بود پاهاشون لخت بود😐😂

دقیقا مسلمونای کشورای دیگه اکثریت همینجورین

دینشون تلفیقی از اسلام و مسییحیت و دینای دیگس😐