2777
2789
عنوان

کاشت ناخن با چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 48 پست

یک بار اینجا نظر دادم رفتم خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم چند تا خانم این مدلی چند تا از تاپیکهامو به خاک و خون کشیده بودن اینقدر توهین کرده بودن بهم....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یه خانم چادری رو دیدم موهاش کلا داخل بود،اما اندازه یه عروس آرایش داشت😐

آره بنظرم آرایش خیلی غلیظم پارادوکس داره

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
یه سری هاشون اینطورین لباسهای جذب ولی فقط موها کامل پوشیده است

آره مثلا یکیشون کراپ پوشیده بود اونم تو یه شهر مذهبی

برام عجیب بود واقعا 

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

من ی مستند ترکی دیدم از بالا حجاب کامل کامل موها دیده نمیشد بعد دامن پاشون بود پاهاشون لخت بود😐😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
منم چندتا عرب دیدم ای مدلی بودن 

خیلی عجیبه فکر کنم اونایی که چادری نیستن اکثرشون اینجورین

اینا فکر کنم لبنانی بودن

یاد خودم افتادم نوجوون بودم دو سه ماه تحت تاثیرقرار گرفتم چادر پوشیدم ناخنم کاشت قرمز بود😂

آره کاشت ناخن با چادر  خیلی زیاد دیدم

یا مثلا همین شلوار قد ۹۰ و مام استایل با چادر

بنظر من یه کم عجیبه

ولی برام سواله چرا اینا رو هیچکس نمیگه به خودشون مربوطه؟ 

نه اینکه عقیدم این باشه ولی از این لحاظ که وقتی درمورد حجاب حرف میزنی بعضی میگن به خودش ربط داره چرا درمورد اینا این فکر نمیشه

باز میگم موافق نیستم با این کار 

من معمولا نظری نمیدم اما خب پیش اومده ک گاهی توجهم جلب شده مثلا قبلا یه خانومی رو دیدم ک عرب نبود 

اما چادر سر کرده بود با کلیییییی آرایش یعنی داشتم فکر میکردم چجوری هرروز حوصلش می‌کشه این حجم آرایش می‌کنه😑😂 ولی خب نمیدونم واقعا 

بنظرم یا زنگی زنگ یا رومی روم دیگ:/ نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم