2777
2789

سلام خانما.من سه روز میخام‌بیام تبریز.چ جاهای دیدنی خوبه برم.توو نت زدم گیج شدم.

بازار بزرگ همون بازار تربیته؟مرکز خرید خوب هم بگید.رستوران خوب.فست فود خوب.کندوان ارزش داره بریم؟هتل آزادی هتل خوبیه؟قیمتش‌ بد نبود نظرمون روو این هتله.

من ائل گلی و عینالی رفتم باغلار باغی هم شنیدم کندوان هم اره خوبه 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار بزرگ تربیت نیست بازار سرپوشیده هست 

تربیت فضای بازه اطرافش مغازه هست 

مرکز خرید خوب خواستی لاله پارک و اطلس هست 

جاهای تفریحی برو شاهگلی پایینش ی کافه هست حال خوب کلا اطراف شاهگلی کلی رستوران و فست فود و کافه های خوب مثل شهر سوخاری و... هست میتونی بری رستوران سنتی خواستی برو جاده سردری کلی رستوران هست قلیان و سفره خونه خواستی جاده تهران طبقه بالا فودکورت برج بلور و ستاره باران هم عالیه کلا تبریز پر رستوران و کافه هست اطراف خیابونا میبینی 

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

من ارگ علیشاه را دوست داشتم عظمتش آدمو تسخیر میکنه

موزه  آذربایجان خانه مشروطه، یه رستوران قدیمی هم رفتیم که قدیما حمام سنتی بوده، تو گذر تربیت دست فروشا چیزای قیمت مناسب میفروشن، لاله پارک و نگین پارک هم خیلی گرونن ولی خب جنساشون اکثرا ترک هستن

کندوان نرفتم ولی قشنگه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.