2777
2789
عنوان

آش ساده بپزیم

176 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها خوبین. امروز عجب بارونی اومد هنوز هوا سرده سرده 😍 جوون میده واسه یه غذای گرم مثل آش. ولی اگه لوبیا و نخود خیس کرده ندارین این آشی که میگمو درست کنین هم نیم ساعتع اماده میشه هم خیلی خوشمزه س.

آش کشک ساده نخود و لوبیا لازم نداره فقط پیاز _رشته آش_ کشک و نعنا خشک. مقدارشون دلخواهه.

پیاز رو خرد کنین نازک . با یذره روغن تفتش بدین بذارین سبک و طلایی بشه بهش نمک زرد چوبه و فلفل بزنین (هرکدوم رو که نخواستین میتونین حذف کنین ) بعد ازون به مقدار دلخواه توش نعنا خشک بریزین نه کم که مزه نده و نه زیاد که تلخ شه وقتی ریختین زیاد نذارین سرخ شه چون تلخ میشه یه تفت بزنین آب بریزین توش اونم دلبخواهی هستش. بذارین قل بخوره و بعد اون ده دقیقه شعلشو کمتر کنین تا اروم قل بزنه. چند قاشق کشک رو توی یکم اب بریزین و هم بزنین و به باقی مواد اضافه کنین و ۵ دیقه که گذشت رشته هارو بریزین و بذارین نرم شه ازش مزه کنین اگه نمک یا کشکش کم بود بهش اضافه کنین و بعد نوش جان😍

فقط چندتا نکته 

۱_یکی اینکه رشته رو انقدر زیاد نریزین که آبش کم شه

۲_رشته رو تا اونجا که میتونین کوچیک کنین به ۳ تا ۴ قسمت

۳_ پیاز داغ هم در صورت علاقه میتونین جدا درست کنین

۴_ شعله رو که خاموش کردین سرو کنین چون رشته آبو به خودش میمکه

۵_ زیاد ابکی نباشه اگه ابش زیاده بذارین قل بخوره تا مزه ی اب نده

😍خیلی خوشمزس حتما امتحان کنین

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

عدس و برنج هم به مقدار کم بریزید 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
عدس و برنج هم به مقدار کم بریزید 

حتما با اینا خوشمزه تر میشه. ولی من اینجوری ساده درست کردم خیلی خوب شد😍چون دوتا دستور پخت داره اون یکی حبوبات داره

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی، بیفرمااا

تو راهم🚶‍♀️🚶‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️