2777
2789
مگه برا ما زن ها فضا برای خیانت کمه ؟ تعهد باید توی ذات آدم باشه اون وقت هزاران خراب بشینن زیر پای ...

قبول دارم اما ما زنها راحت می تونیم کسیو گول بزنیم وزندگی کسیو خراب کنیم‌

دنیا اینجوری نمی مونه ....؟خدای مام بزرگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چون اکثر مردها عقل ندارن راحت گول میخورن  کافیه یه خراب بهشون پا بده کار تمومه بی اراده ...

کمبود. محبتم هست انسان به سمتی میره که محبت ببینه حتی بچه ها

دنیا اینجوری نمی مونه ....؟خدای مام بزرگه

من انقدر هوای شوهرمو داشتم عزیز عزیز از زبونم نمیوفتاد ولی اون هیچ وقت به من محبت نمیکرد بخدا همه اینو متوجه شده بودن که چرا شوهرش هیچ وقت همراهش نیست 

ولی تونستی یه چیزی ازش بنامت کنه بعد طلاق اینا بگیر بخاطر آینده خودت وبچت

مهریمو میده کارمنده شکایت کنم از رو حقوقش برمیدارن فقط یه خونه قولنامه ایی داره میشه اونو ازش بگیرم چون مدارکشم با خودش برد

ولی تونستی یه چیزی ازش بنامت کنه بعد طلاق اینا بگیر بخاطر آینده خودت وبچت

نه عزیزم به نام کردن فایده نداره قانون ایران همه جا پشت مرد هست شوهرم بابت خیانت یه ماشین واسم خرید به نامم کرد حالا وکیلم میگه راحت میتونه ازت بگیره ..با اینکه سند به نام من هست

اره. خیلی کمبود ها هس که منتهی میشن به خیانت.

من خودم خیلی زنهایی رو دیدم که هم زیبا بودن هم بشدت عاشق و مهربون هر چی عشق و محبت داشتن میریختن پای زندگی و شوهرشون ولی در آخر یه زن دیگه نشست زیر پای شوهره و اون مرد چون ذاتش هرزه و هوس باز و تنوع طلب بود رفت طرف زنه ؛  با اینکه اون زن دومی زشت هم بود....!!!  خیانت خیلی وقتا نتیجه ی عقده های روانی ؛ اختلالات روحی ؛ مشکلات کودکی ؛  نارضایتی از خود ؛ فرزند طلاق بودن ؛ فقر و محدودیت و خیلی چیزای دیگه ست... در کل ربطی به پارتنر آدم نداره زیاد به درون اون شخص ِ خائن ربط داره  .

🌱
تازه آقا ناراحت شده که چرا رفتم سر گوشیش عکساشو دیدم وسایلشو جمع کرده از خونه رفت بیرون صبح

چه کثافته 😐 عکسای لختی دیدی ازشون ؟؟

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم 💔میان چشم مستت چها کشیدم تو را که دیدم .💔