2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیش نابود شده دهنشم سرویس کرد حالا 

خب میگی چیکار کنه بشینه تا آخر عمرش پای همچین کثافتی غصه بخوره ؟ خوبه که زودتر توی جوانی واقعیت رو فهمید عمر و زندگیشو نجات میده میره دنبال آرامش خودشو بچش. انشالله با یه مرد سالم ازدواج میکنه یا مجرد با آسایش بدون این میکروب زندگیشو ادامه میده. اون مرتیکه ام بلوله لای زنای عفونتی تا بمیره

🌱
خب میگی چیکار کنه بشینه تا آخر عمرش پای همچین کثافتی غصه بخوره ؟ خوبه که زودتر توی جوانی واقعیت رو ف ...

اسمان همه جا همین رنگیه

فقط بچه بیچاره با خواست خودش نیومده  دنیا 

دنیا اینجوری نمی مونه ....؟خدای مام بزرگه

خب میگی چیکار کنه بشینه تا آخر عمرش پای همچین کثافتی غصه بخوره ؟ خوبه که زودتر توی جوانی واقعیت رو ف ...

خودم بیست و شش سالمه من نمیدونستم رابطه نامشروع داره زگیل تناسلی گرفتم خودشم زده تا آخر عمرم بدبختم کرد

اسمان همه جا همین رنگیه فقط بچه بیچاره با خواست خودش نیومده  دنیا

قطعا آسمان بالا سر زندگی با خیانتکار خیلی سیاه تر و کثیف تره.زنی که قویه مقابل ظلم سکوت نمیکنه و خودشو از چنین زندگی نجات میده آرامش نصیبش میشه‌

🌱

اشتباه نکن به هرسیاستی شده برمیگرده بخاطری مدرک نذاره گوشیشو،اذت میگیره پس تااین اتفاق نیوفتاده ازپیاماش اسکرین بگیر،بااون عکساوشماره های دخترا،بفرست روگوشی خودت یاروی کارت حافظه ای چیزی کپی کن مدرک داشته باشی اگه گوشیو،گرفت برد...چون این عکساوپیامابعدش خیلی بدردت میخوره هااا اشتباه نکن مدرک جمع کن اذش برا دادگاه وشکایت اگه میخوای شاکی بشی طلاق بگیری...

قطعا آسمان بالا سر زندگی با خیانتکار خیلی سیاه تر و کثیف تره.زنی که قویه روی ظلم سکوت نمیکنه و خودشو ...

ما هم‌جنس های لجن خودمون نباید بهمون خیانت کنن خدا ازشون نگذره 

دنیا اینجوری نمی مونه ....؟خدای مام بزرگه

خودم بیست و شش سالمه من نمیدونستم رابطه نامشروع داره زگیل تناسلی گرفتم خودشم زده تا آخر عمرم بدبختم ...

سنی نداری تازه اول جوانی و زیباییته 

از آبرو و حرف مردم نترس

بموقع فهمیدی خودتو نجات بده فقط عمرتو پای این لجن قربونی نکن

🌱
ما هم‌جنس های لجن خودمون نباید بهمون خیانت کنن خدا ازشون نگذره  

مگه برا ما زن ها فضا برای خیانت کمه ؟

تعهد باید توی ذات آدم باشه اون وقت هزاران خراب بشینن زیر پای مرد یا زن گول نمیخوره

این مردا اگر اراده داشتن و ذاتشون درست بود گول چنین زنهایی رو نمی‌خوردن

مشکل از شوهرشه وگرنه وسیله ی خیانت برا هم زن هم مرد همه جا ریخته‌

🌱