2777
2789
عنوان

واقعا آدمای عجیبی اینجان 😬😑

85 بازدید | 4 پست

یکی ی سوالی می‌پرسه حتی خود من اینهمه آنلاین کسی نمیاد جواب بده 

بعد اگ یکی بگه شوهرم خیانت کرد خواهر شوهر مادرشوهرم چی گفتن جاریم اله بلع و ... پر بازدید میشه 

آخرم حقتونه طرف از سنگ توالت دستویش عکس بذاره ببینین بد انقد بیکارین ک کامنت میذارین می‌ره الکی پر بازدید 

اگ بیخودی نچرخین و خاله زنک بازی در نیارین خیلی اینجا جای بهتری میشه 

آدم ی سوالی داره بپرسه 

ی حاجتی غمی داره بگه بقیه براش دعا کنن🥺

ی حرف و سخن قشنگ و بدرد بخوری 🌱

ی عکس زیبا و دیدنی و دلنوازی باشه ...🙃

دست بردارین از دنبال کردن این چیزای الکی 😬

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بخدا گفتی

والا بخدا 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
کجای کاری تاپیک عکسبازی از دسشویی همین بغله  احتمالا پربازدید هم بشه

همون دیدم ک گفتم‌ اگ بجا کامنت گذاشتن گزارش بزنن برای این بچه ها ک گوشی دستشونه خوبه 

انگار دنبال ی سرگرمی پوچ و الکی میگردن مردم اینجا