2777
2789
عنوان

زندگی بدون جدال باخانواده همسردریک ساختمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 126 پست
زندگی مستقل یه نعمته

خدا نصیبت کنه

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابداوناهم خوبن،یاحد وحدومیشناسن

مسائل مختلفی پیش اومده ک من چشم پوشی کردم

یا ندیده و‌نشنیده میگیرم ازشون و حتا ب همسرم منتقل نمیکنم

چون از جنجال بدم میاد

بخاطر همین روابط رو کنترل میکنم و اونها هم ب حریم من احترام میذارن 

برای زندگی باید ی سری آگاهی داشت نسبت ب افراد و اطرافت وگرن سنگ روی سنگ بند نمیشه

کسی ک نااگاهانه برخورد کنه یا احساسی تصمیم بگیره زندگی خودشو نابود کرده اونم در این شرایط ک فقط کسایی ک نزدیک خانواده همسر هستن درک میکنن

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
سلام.موافقم با نظرتون.ایشون تک پسر هم هستش،خانواده اش بهش وابسته ان و به جان همدیگر وصل هستن با منطق ...

بله عزیزم شوهرم واقعا از لحاظ سلامت مشکلی نداره ولی این مشکل خیلی بزرگه الان ۱۱ ساله که من فقط تحمل میکنم انشالله که درست بشه

ینی من حاظرم تو ی انباری زندگی کنم ولی باهاشون یجا نباشم با اینکه الان تو ی شهریم باز دخالتاشون هس چ برسه تو ی ساختمون باشیم

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

ببین. برت خودت برنامه داشته باش 

مثلا عصره.  باید خواهر شوهر  سلام کنی 

بگو. مثلا  نشستم دارم لوبیا پاک  می کنم 

دارم درس بچه هام نگاه می کنم 

مثلا. بگو.  عصرها. من شام  درست می کنم. 

عصرها 

من  برنامه پیاده روی دارم 

جمعه ها از قبل برنامه  ریزی کن به شوهرت بگو. جمعه آینده بریم فلان جا قشنگ حا بنداز 

من مستقلم. اما شوهرم. جمعه  ها. دوست داره با ونا 

خانوادش بره بیرون 

من یه هفته دو هفته قبلش میگم.  پسرم میگفت.  بریم  فلان. ج که  آب داره 

فلان جا. تفریحیه

تا حدودی. موثر. افتاده 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
مسائل مختلفی پیش اومده ک من چشم پوشی کردم یا ندیده و‌نشنیده میگیرم ازشون و حتا ب همسرم منتقل نمیکنم ...

درست میگی شما من سنم کم بود وراهنمایز درست نشدم ازاول شل گرفتم زندگی رو وتبدیل شدبه عادت

احترامش نو نگه دار ولی باب میل اونام رفتار نکن یبار تعارف کردی دفعه بد نکن  هر چیم گفتن ب چپت نباسخ برات مهم نباشه اوایل جنگ جدل میکنن بد عادت میکنن ولی ب هر حال دخالت تو رفت آمد خرید و تربیت بچع هست و خواهد بود  تنها راهش اینه ب چپت نباشخ تا اعصاب و زندگی آرومی داشته باشی با تشکر.. اینجانب فردی که 5 ساله سابقه زندگی با خانواده شوهر را داسته و همین الانم در این شرایط هستم😂

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

من 9 ساله باهاشون تو یه ساختمونم، تمام این مشکلات رو دارم. همسر منم تک پسره و 6 تا خواهر شوهر دارم

خداییش خواهرشوهرام جلوی روم چیزی نمیگن مگر اینکه پشت سرم کرم بریزن ولی امان از مادرو پدر شوهرم به همه چیز زندگیم کار دارن 

به تعداد دفعات رفت و آمد به تعداد کیسه های خریدم، به قیمت لباس یا هر چیزی که بخر، به مکان خرید، به ساعت حمام رفتن خودم یا دخترم، دخالت‌هاشون تمومی نداره

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم