2777
2789
عنوان

چه رفتاری باهاش داشته باشم

167 بازدید | 35 پست

پیروتاپیک قبلیم دیشب عروسی رفتم بامادرم وخواهرم شوهرمم باهامون نیومدیک سری کارداشت ک نمیشدخلاصه تامن ازعروسی اومدم خونه نبود زنگ هم بهش زدم گفت میرم باغ پیش دوستام هنوزم خونه نیومده ازاونجایی ک ساعت ۸و۹بایدسرکارش باشه الان شماهابگیدظهرک اومدخونه من باهاش چه رفتاری داشته باشم ناهاربزارم یان چیکارکنم. 

بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم با آرامش باهاش صحبت کنی و حرفاتو بزنی خیلی بهتره مردا عین بچه ها لجبازن با پنبه سر ببر

اصلافکرشونمیکنم ک اروم باشم الان فقط به خونش تشنه ام 

دقیقاچی بگم خو

بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........ 
ناهار بزار ولی سرسنگین باش ی قهره سیر بهتر از ی قهره گشنس

این یعنی اینکه هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده ک

این یعنی اینکه هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده ک

ن دیگ

سرسنگین بودنت نشون میده

مگه اینکه تو حالت عادی تو خونه هم اروم بوده باشی...اونموقع تفاوتش رو متوجه نمیشه

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..چرا امضای منو خوندی؟؟!!😌

چنددقیقه پیش زنگ زدولی زودقطع کرد ک مثلامن زنگ بزنم سرصحبت بازبشه بزنم یان

بپرس خب بگ‌ چیشد تو که کار داشتی چطور سر از باغ درآوردی ؛بذار توضیح بده بعدش هر جور صلاح دوستی دعوا کن 

ولی بذار نهارشو بخوره بعد ؛چون با شکم گشنه احتمال خون و خونریزی به هزار میرسه😂

هنوزم جواب تماستو نداده؟؟؟؟ 

نه خودش امروز زنگ زد ولی تارسیدم قطع شد منم بیخیال شدم

اصلافکرشونمیکنم ک اروم باشم الان فقط به خونش تشنه ام  دقیقاچی بگم خو

به نظرم خودتو آروم کن 

اگه قراره تو داد بزنی اون بیشتر داد میزنه 

تو فوش بدی اون بدترشو میگه 

این وسط فقط احترام بینتون شکسته میشه 

بهش بگو از چیزایی ک ناراحتت کرده ،علت شب خونه نیومدنش ،این که تو شب تنها بودی ،گله کن ک چرا تنهات گذاشته و...

بپرس خب بگ‌ چیشد تو که کار داشتی چطور سر از باغ درآوردی ؛بذار توضیح بده بعدش هر جور صلاح دوستی دعوا ...

همینوبگوکاربخوره توسرش ماتارسیدیم خونه ۲نصف شب بودکدوم ادم عاقلی اون موقع شب میره گردش🙄