minooo865 مدیر عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 1444 عنوان چه رفتاری باهاش داشته باشم | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 35 پست پیروتاپیک قبلیم دیشب عروسی رفتم بامادرم وخواهرم شوهرمم باهامون نیومدیک سری کارداشت ک نمیشدخلاصه تامن ازعروسی اومدم خونه نبود زنگ هم بهش زدم گفت میرم باغ پیش دوستام هنوزم خونه نیومده ازاونجایی ک ساعت ۸و۹بایدسرکارش باشه الان شماهابگیدظهرک اومدخونه من باهاش چه رفتاری داشته باشم ناهاربزارم یان چیکارکنم. بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........ 1402/07/12 | 11:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miami_fandogh عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 756 مال من سالی یک بارم بادوستاش بیرون نمیره ازاین میترسم ک اینم راه بیوفته براش عادی بشه پس هیچی نگو امروز. یکم صبور باش. بعظی وقتها دادو هوار جواب برعکس میده مردها لجبازن. صبور باش و سر سنگین. اگه تکرار شد یه کار دیگه کن.
miami_fandogh عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 756 نمیدونم گاهی شوخی میکنه میگه زن دوم بگیرم ویابایکی دوست بشم چیکارمیکنی پیش خودم میگم نکنه شوخی شوخی ... شوهر من اینقدر از این حرفا میزنه. مردها خوششون میاد سبک باشن. حساس نباش. مردی ک بخواد کاری کنه سرزبون نمیاره. تو خفا انجام میده
minooo865 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 1444 من ک میگم با آرامش و جدیدت با هم دیگه صحبت کنید چون با جنگ و دعوا فقط احترام بینتون ش ... امیدوارم جواب بده ممنون ازراهنماییت💐 بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........
minooo865 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 1444 پس هیچی نگو امروز. یکم صبور باش. بعظی وقتها دادو هوار جواب برعکس میده مردها لجبازن.&nb ... باشه سعی میکنم خودموکنترل کنم ک جرش ندم بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........
minooo865 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 1444 شوهر من اینقدر از این حرفا میزنه. مردها خوششون میاد سبک باشن. حساس نباش. مردی ک بخواد ... امیدوارم الان یکم سبک شدم ممنون از راهنماییت بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........
miami_fandogh عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 756 امیدوارم الان یکم سبک شدم ممنون از راهنماییت فداتشم عزیزم. همیشه در مقابل مردها صبوری کردن بهتر جواب میده تا پرخاشگری.