2777
2789
عنوان

بچه نمیخوام چرا نمیفهمن.........

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 27 پست
6 ساله

🗿بگیر به یورت. توهم غیر مستقیم نشون بده راضی هستی و خوشحال محکم و استوار. نشون بده ک شوهرتم راضیه

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه دلشون میخواد نوه داشته باشن افکار پوسیده و قدیمی نیست شما لطف میکردی قبل ازدواج به مادرشوهرت م ...

من با مادر شوهرم ازداج نکردم که بخوام بهش بگم با شوهرم توافق کردم در ضمن نوه داره زیادم داره نگرانش نباشید

وقتی واقعا نمیخواین یه بار برای همیشه این موضوع رو تمام کنید تو خانواده ها اعلام کنید ما تصمیم گرفتیم هیچ وقت بچه نیاریم چون نمیخوایم هم خودت هم شوهرت اون موقع دست میکشن کاری که دختر خالم کرد و بهترین کار همش با شوهرش سفرهای خارجه و مسافرت و گشت و گذار میگفت نمیتونم بچه رو بپذیرم تو زندگیم نمیتونم از پسش بربیام واقعا دیگه الان کسی جرئت نداره بهش بگه بچه نمیاری چون سفت و سخت همه جا گفت به هیچ عنوان نگید این حرفو بهم

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
وای شروع میکنه قصه و نصیحت

از سر خودت باز کن توپ بنداز زمین شوهرت

منم یکی داشتم اون موقع دوست نداشتم یکی دیگه بیارم مادرشوهرم مدام میگفت بعد یه سری بهش گفتم منم خیلی دوست دارم برو پسرت نصیحت کن(الکی بود چون خودم نمیخواستم)

دیگه نگفت درد گرفته از زور گفتن مردها خوشش میومد 

با افتخار چادری ام

همه خانواده ها سطح فرهنگ یکسانی ندارن متاسفانه

بذار انقدر بگن خسته شن والله به خانواده چه اخه حالا بزایی هیچکی نمیاد به دادت برسه انگار همونا  نبودن که میگفتن بیار

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
بذار انقدر بگن خسته شن والله به خانواده چه اخه حالا بزایی هیچکی نمیاد به دادت برسه انگار همونا   ...

دقیقا سه ماه بارداری فاجعه رو تجربه کردم هیچکس یه لیوان آب دستم نداد

اینکه دلشون میخواد نوه داشته باشن افکار پوسیده و قدیمی نیست شما لطف میکردی قبل ازدواج به مادرشوهرت م ...

تموم شد خیلی تاثیر گراز بود

یعنی دونفر همو دوس دارن ولی بچه نخوان دیگه نباید ازدواج کنن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤