من و شوهرم تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم بنا به دلایل شخصی و یه تصمیم کاملا ارادی دودل هم نیستیم کاملا مطمئنیم البته من یبار باردار شدم که بچه خودش سقط شد بخاطر کورتاژم سه ماه استراحت داشتم که اقدام نکنم الان که سه ماه تموم شده مادرشوهرم غیر مسقیم میره رو اعصابم فقط خبر بارداری و زایمان فامیل آشنا غریبه همسایه هرکی میده بمن و شوهرم خسته شدم از دستش چرا نمیفهمن پدر مادر شدن فقط با ازدواج امکان پذیر نیست باید بخواهیم زور که نیست وای از افکار پوسیده و قدیمی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من جات باشم میگم ما بچه نمیخوایم تا ب وقتش خیلی محترمانه
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
اینکه دلشون میخواد نوه داشته باشن افکار پوسیده و قدیمی نیست شما لطف میکردی قبل ازدواج به مادرشوهرت میگفتی بچه نمیخوای بیاری که برای پسرشون نمیومدن خواستگاریت اوناهم حق دارن خب دوست دارن نوه داشته باشن این مشکل شماعه نه اونا اونا انسان های عادی با عواطف عادی ان