2777
2789
عنوان

جراحی دندون عقل

80 بازدید | 6 پست

خیلی درد داره؟؟؟؟من تاحالا عصب کشی و غیره کردم دردس نداشتم بعدش ولی از جراحی دندون عقلم میترسم 

شکسته زبونمم زخم کرده دردم‌میکنه اما از ترس جراحی نمیرم بیاید بگید درد بعدش چقدره

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 16 سالگی عمل کردم مردم زنده شدم رسما. الان 3 تاش مونده از ترسم نمیرم حتی دردشم تحمل میکنم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

[QUOTE=312597007]من 16 سالگی عمل کردم مردم زنده شدم رسما. الان 3 تاش مونده از ترسم نمیرم حتی دردشم تحمل میکنم[یا خداااااااااا

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
[QUOTE=312597007]من 16 سالگی عمل کردم مردم زنده شدم رسما. الان 3 تاش مونده از ترسم نمیرم حتی دردشم ت ...

برو با بیهوشی همرو با هم دربیار مثل اینکه اصلا درد نداره فقط تا چن ساعت چیزی جز غذاهای یخ نمیتونی بخوری. منم یجا با بیهوشی پیدا کردم میخوام یواش یواش برم با اینکه میترسم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

زمان کشیدن ک اصلا دردنداشت بیحسی زدبرام بعداز بیحسی ک رفت یه کوچولو درد داشتم ک قابل تحمل بود مسکن نخوردم  

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿