2777
2789
عنوان

میشه بیاید حرف بزنیم؟

84 بازدید | 12 پست

امروز شاهد یه صحنه خیلی خیلی وحشتناک بودم‌....یه پسر ۱۴ ۱۵ ساله ماشین باباشو برداشته بوده و زده  به یه موتوری پدر و دختر...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدره در دم فوت میشه دختر ۶ سالشم تو کماس...خدا رو شکر من صحنه تصادفو ندیدم ولی بعدش رسیدم... برادرای آقاهه خودشونو رسپنده بودن وسط خیابون نشسته بودن گریه میکردن و تو سر و صورت خودشون میزدن... حالم واقعا بده از عصر... 

خب اون بی خانواده ....خورده وقتی ب سن قانونی نرسیده رانندگی میکنه  اینقد ب این ن.رها اعتماد بنفس کاذب میدن فک میکنن هر ... بخوان میتونن بخورن    مقصر خانواده س 

لایک نکن الااااااغ   اه 
خب اون بی خانواده ....خورده وقتی ب سن قانونی نرسیده رانندگی میکنه  اینقد ب این ن.رها اعتماد بنف ...

الانم فراریه... باباشو دستگیر کردن ولی خودش معلوم نیست کجاست...

پدره در دم فوت میشه دختر ۶ سالشم تو کماس...خدا رو شکر من صحنه تصادفو ندیدم ولی بعدش رسیدم... برادرای ...

وای وای 

طفلی بچه..طفلی پدره

وحشتناکه

منوهمسرمو بچمم توماشین بودیم اون اوایل ک گواهیناممو گرفته بودم..ساعت ۱۲شب یه ماشین باسرعت اول زد به ۴تا عابر بعد چرخید خورد ب ماشین ما بعد یه ماشین دیگه..

۴تا عابر پرت شدن هوا..مردن درجا..

من تا یماه از رانندگی میترسیدم..حال بدی داشتم همش تو فکراونا بودم بااینکه افغانی بودن..اما خییلی ناراحتشون بودم..یه بچه هم بینشون بود زنه هم جوون بود..

مرده رانتده  مست بود

وای وای  طفلی بچه..طفلی پدره وحشتناکه منوهمسرمو بچمم توماشین بودیم اون اوایل ک گواهیناممو گر ...

خیلی صحنه بدیه واقعا...خدا صبر بده به خانواده اشون... پدرشوهر بیچارمم اونحا شاهد ماحرا بوده دیابتیه از عصر حالش بده نمیدونم غصه چیو بخورم... باردارم هستم از عصر فقط کریه زاری کردم...

خیلی صحنه بدیه واقعا...خدا صبر بده به خانواده اشون... پدرشوهر بیچارمم اونحا شاهد ماحرا بوده دیابتیه ...

چرا گریه میکنی

دلت نسوزه..دیگ اتفاق افتاده دیگه..

ببخشید میگم میگن تو این اتفاقا دلتون نسوزه چون ما ادما ک دلسوزتر از خدا نیستیم..دیگه سرنوشتشون همین بوده..خدا ب بازماندگانش صبر بده