2777
2789
عنوان

میخوام جدابشم ولی کمکم نمیکنن

291 بازدید | 29 پست

دوستان من سه سالی هست ازدواج کردم و ازدواجمون سنتی نبود از قبل باهم دوست بودیم از همون دوران عقد ما کلی دعوا وبحث داشتیم ولی زیاد شدید نبود مثل الان همین دیروز باز دعوا بود خلاصه بگم براتون ماهیچگونه تفاهمی نداریم هردوتامون میدونی اخلاق رفتار خیلی مهمه حتی از دوست داشتن مهم تره و مابارفتار همه دیگه سازگار نیستیم اونقدری دعوا وبحث پیش اومده ک حتی خانواده هامونم دیگه خسته شدن هیچ حرمتی هیچ حسی هم دیگه بینمون نیست اینو خوده شوهرم دیروز گفت که همون اول ازت زده شدم فقط بخاطر وابستگیه و آبرومه ک موندم ولی باتمام این مشکلات..هم خانواده اون و هم خانواده من راضی ب طلاق نیستن میگن ابرومون بیشتره میره...من دیگه باحرفهایی که دیروز بهم زده دیگه دلم سیاه شده نمیخوام دیگه باهاش زندگی کنم نمیدونم چکار کنم خانوادمم کمکم نمیکنن بابام حتی گفت تو خونه رات نمیدم

شما بگید من چکار کنم که راحت بشم از این زندگی من مطمعنم چندوقت دیگه دوباره دعواس ولی اونا نمیفهمن من چ عذابی دارم میکشم گفتم من اشتباه کردم پشیمونم میگن دیکه دیره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشین منطقی با خونوادت حرف بزن 

باشوهرتم همین طور حل شد که شد البته برا حل شدنش باید یکمی هم خودت پاپیش بزاری 

اگر خدایی نکرده حل نشد نظرش رو در مورد طلاق توافقی بپرس

میتونید بهم فرصت بدید

هر جی بوده بگید فراموش

از اول عاقلانه شروع کنید به شمکل می‌خورید دعوا نکنید یکی کوتاه بیاد و فقط سکوت کن بعد دو ساعت فراموش میشه و خودش معذرت خواهی میکنه دهن به دهن نزارید مجاز یه عاقل تو دعوا کمک بگیرید مشاوره و ... بعد طلاق دلتون برای هم تنگ میشه

بشین منطقی با خونوادت حرف بزن  باشوهرتم همین طور حل شد که شد البته برا حل شدنش باید یکمی هم خو ...

نمیدونم منطقی حرف زدن یعنی چی خب آخه همه۳ساله میبینن ماباهم نمیسازیم ی روز اشتی دو روز قهر این ک نشد زندگی

کاش خدا بزاره تو دلشون بگن بیا طلاق بگیر شوهرم کاری نداره الانم بگم  بیا طلاقم بده میاد ما کلا دیگه هیچی بینمون نیست

سلام.از ایشون دارای فرزندی نشو.ببخشید،مهریه تون چقدر هستش؟

هر دختری مرزهایی دارد،برای دستهایش....برای موج موهایش....برای قلبش....و اگر مرزهایش را برای کسی بشکند....و اگر از مرزهایش عبور کنی....باید مرد باشی باید پای تمام جمله ها و رفتارهایت باشی....قصه ی زنده به گور کردن دختران را شنیده ای؟دخترها خود را از درون زنده به گور می کنند.

میتتونه مهریه رو پرداخت کنه؟

هر دختری مرزهایی دارد،برای دستهایش....برای موج موهایش....برای قلبش....و اگر مرزهایش را برای کسی بشکند....و اگر از مرزهایش عبور کنی....باید مرد باشی باید پای تمام جمله ها و رفتارهایت باشی....قصه ی زنده به گور کردن دختران را شنیده ای؟دخترها خود را از درون زنده به گور می کنند.
نمیدونم منطقی حرف زدن یعنی چی خب آخه همه۳ساله میبینن ماباهم نمیسازیم ی روز اشتی دو روز قهر این ک نشد ...

یعنی تا به حال بهش گفتی بیا ببینم دردت چیه؟ 

از چی زندگی خوشت نمیاد

خوبه که بچه نمیخواین.اگر بتونین مهریه رو ازش بگیرین شاید بتونین خونه ای به نام خودتون تهیه کنین.کنار ایشون بودن ارزشی نداره.متاسفانه یه عده از خانواده ها از فرزندشون حمایت نمی کنن که والدین شما یکی از همین خانواده هان.ای کاش قانونی وجود داشت که برای اینگونه موردها که والدین از فرزندشون توی طلاق حمایت نمیکنن جرایمی در نظر میگرفت یا مشاوره میدادن به والدین.الان مشکل طلاق شما تقریبا" حل شده هست مشکل جای دیگه وجود داره والدینتون حمایت نمی کنن.