2777
2789

هنوز باورم نمیشه که دل کسی که عاشقم بود رو شکوندم و ولش کردم 

من خودمم عاشقش بودم ولی به حدی خستم کرده بود که اون همه عاشقی تبدیل به تنفر شد 

الان تنفرم از بین رفته و فقط دلم براش میسوزه اما دوسش ندارم

چون الان ۹ ماهه که میگذره و اون پسر دیگه اون آدم سابق نیس. قشنگ مشخصه دیگه قلبی براش نمونده

چند نمونه از کاراش که ازش خستم کرده بود این بود که اولش یه دروغ بزرگی بهم گف و فهمیدم برعکس قیافش که از من بزرگتر میخوره ۲ سال کوچیکتر از من بود و فقط بخاطر اینکه منو از دست نده این دروغو گفته بود و بعد دو سه ماه خودش راستشو گف

دیگه با دخترا لاس میزد و بهشون میگف قلبم و گلم😑 یه دفعم بهم گف یه زنه متاهله دلش براش میسوزه میخواد کمکش کنه و باهاش حرف میزد و ...

شاید الان بهم حق بدین که باهاش تموم کردم ولی الان با این دلسوزیم چیکار کنم؟ چون خیلی افسرده شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.اینکه ایشون رو رها کردی ناراحت نباش.ایشون باید ناراحت باشن که شما رو از دست دادن.محبت کردن با عشق فرق میکنه آدم کسی رو که بهش عشق نثار میکنه،دلش رو به این راحتی نمیشکنه.ایشون داشت به شما محبت و مهربانی رفت میکرد اما شما عاشقش شدی.فراموشس کن و با افتخار به زندگیت ادامه بده و وقت خودت رو اول با شغل مناسب بعدش مدیتیشن یوگا موسیقی ورزش پرکن.

هر دختری مرزهایی دارد،برای دستهایش....برای موج موهایش....برای قلبش....و اگر مرزهایش را برای کسی بشکند....و اگر از مرزهایش عبور کنی....باید مرد باشی باید پای تمام جمله ها و رفتارهایت باشی....قصه ی زنده به گور کردن دختران را شنیده ای؟دخترها خود را از درون زنده به گور می کنند.

دقیقا منم با کسی که شیش ماه باهم بودیم و خیلی دوسم داش ولش کردم چون از رابطه خسته شده بودم هر روز بهم پیام میده من الان حسی بهش ندارم ولی دلم میسوزه براش میگم برگردم ولی هر دفعه به این فک میکنم که دوباره یک اشتباهو تکرار نکنم مطمئنم با گذر زمان باهاش کنار میاد و این برای دوتامونم بهتره 

سلام.اینکه ایشون رو رها کردی ناراحت نباش.ایشون باید ناراحت باشن که شما رو از دست دادن.محبت کردن با ع ...

اوهوم دقیقا من تاجایی که تونستم تحمل کردم 

اما چون الان دیگه ازش خسته و متنفر نیسم برا همین دلم براش سوخت 

کاش میشد فراموشم کنه 

کاش میشنیدم با یکی نامزد کرده و دختری تو زندگیشه اینطوری من آروم میگرفتم.

دقیقا منم با کسی که شیش ماه باهم بودیم و خیلی دوسم داش ولش کردم چون از رابطه خسته شده بودم هر روز به ...

اره من به این فک میکنم تهش باز باید ازش جدا شم پس از همین الان دیگه سعی میکنم سمتش نرم 

کاش فراموش میکردن 

کاش دوباره عاشق میشدن 

بخدا که من خوشحال میشدم