2777
2789
کی میگه برا افزایش  میل جنسیه ؟!؟روش نوشته!! اکه نمیخواستی همونجا باید  میکفتی

روش که نمینویسن

اونجا گفت همون اکتی ومنه ولی آلمانیشه منم که تاحالا استفاده نکردم 

آمدم خونه زدم تو نت این جوری نوشته بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش که نمینویسن اونجا گفت همون اکتی ومنه ولی آلمانیشه منم که تاحالا استفاده نکردم  آمدم خونه ...

منم  زدم تو نت کجا نوشته برا افزایش؟نن مولتی ویتامین خوندم

روش ننویسن کاربریشو پس قراره کجاش بنویسن اخه 

منم  زدم تو نت کجا نوشته برا افزایش؟نن مولتی ویتامین خوندم روش ننویسن کاربریشو پس قراره کجاش ...

من یه ورقشو گرفتم نه یک بسته 

کارتونشو به من نداد رو کارتونش مینویسن 

اینجا نوشته 

ولی داروخانه ای به من گفت همونه فقط آلمانیشه 🤦

من زدم نوشته بود مولتی ویتامین تو سرچ !ولی فارسیشو سرچ  کردم برای تقویتم اورد  فردا برو د ...

من روم نمیشه بگم

فک نکنم ازم پس بگیرن 😔

چیکار کنم 

45هزار فقط پولشو دادم 

بیخیالش شم؟

من روم نمیشه بگم فک نکنم ازم پس بگیرن 😔 چیکار کنم  45هزار فقط پولشو دادم  بیخیالش شم؟

پس ک نه داروخانه اجازه پس کرفتن نداره

برو شاید اشتباه کردن متوجه اشتباهشون بشن یا توضیحی ذاشته باشه رو بستش واقعا ب دردت. بخوره 

پس ک نه داروخانه اجازه پس کرفتن نداره برو شاید اشتباه کردن متوجه اشتباهشون بشن یا توضیحی ذاشته با ...

آخه من چندبار تأکید کردم بهشون

گفت ما اصلشو نداریم ولی این قرص هم مثل همونه آلمانیشه و اینا 

دیگه منم اعتماد کردم گفتم اینا بهتر میدونن دکترن😶

مثل واکسن کرونا که هم ایرانیش هست هم خارجیش 

گفتم شاید اونجوریه