2777
2789
عنوان

تشخیص اشتباه سرطان لطفا بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 12009 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند سال پیش رفته بودم دکتر ی اقایی خیلی جوون اومد به منشی گفت میخاد دکتر ببینه منشی نمیذاشت میگفت نوبت پره هر چی میگفت ی لحظه فقط میخوام برم منشی قبول نمیکرد عین مرغ سرکنده شده بود هی میرفت تو راه رو هی میومد منشی نمیذاشت آخر گفت بلاخره این دکتر از این در میاد میاد بیرون اینقدر اینجا میشینم تا بیاد خیلی منتظر شد نیومد اخر گفت ببین خانم منشی من چند سال پیش این آزمایش پیش این خانم دکتر دادم اون زمان بهم هیچی نگفتن بعد من رفتم یزد واسه درمان اونجا آزمایش دادم واسه کار رفتم آزمایش دادم هیچی بهم نگفتن دیروز دستیار دکتر زنگ زده که شما سرطان داری باید دوباره ازمایش بدی ادرس اینجا رو دادن که من بیام من فقط ی لحظه میخوام برم خوده خانم دکتر بهم بگه واقعا سرطان دارم اگه دارم چرا این همه سال نگفتن چرا این همه آزمایش دادم بعدش بهم نگفتن چرا بعد دوسال زنگ زدن منشی ازمایش گرفت برد داخل همون موقعه نوبت منم بود تا نشون داد گفت گفته دستیارتون گفته سرطان داره و کلا توضیح داد دکتر تا اسمشو خوند گفت نه بابا سرطان چیه یکم عفونت داشته اون زمان اونم دانشجو بوده واسه تحقیقش زنگ زده 😐😕بخدا الان چند ساله میگذره من اصلا یادم نمیره اون آقا رو اون حالشو هنوز که هنوزه اونی که بهش زنگ زده نفرین میکنم😒انشالله واسه داداش شمام چیزی نیست چندتا دکتر دیگه هم نشون بدین

من چند سال پیش رفته بودم دکتر ی اقایی خیلی جوون اومد به منشی گفت میخاد دکتر ببینه منشی نمیذاشت میگفت ...

داداش من که دلم براش کبابه تو مطب افتاد زمین😭😭😭😭 ای خدا رحم کن بهمون

ما پیش بهترین دکتر انکولوژی رفتیم که ماهیانه نوبت میده

گفت من با این ازمایش نمیتونم بگم سرطان داری

برو نمونه بیشتر بردار

اخه مگه میشه

ادم یا داره یا نداره دیگه😭😭😭😭😭

سلام عزیز دلم

منو یادتون هست که تایپیک زدم خدا برای داداشم معجزه کرد

یه جور عجیبی حالتو میفهمم

داداشت رو با اطمینان کامل به خدا بسپار 

ایمان کامل داشته باش که خدا قادر مطلقه 

یکیتون یه سفر کربلا نظر کنید انشالله داداشت چیزیش نباشه برید پابوس آقا اباعبدالله و حضرت ابوالفضل

مطمئنم تایپیک سلامتی داداشت رو همین جا میزنی به امید