2777
2789
عنوان

تشخیص اشتباه سرطان لطفا بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 12055 بازدید | 53 پست
سلام عزیز دلم منو یادتون هست که تایپیک زدم خدا برای داداشم معجزه کرد یه جور عجیبی حالتو میفهمم دا ...

خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده

همین کار میکنیم 

برامون دعا کن ❤️ که همین که میگی باشه

اسم سرطان میاد حالم بهم میریزه

کاش تموم بشه این بیماری کوفتی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من که دلم براش کبابه تو مطب افتاد زمین😭😭😭😭 ای خدا رحم کن بهمون

ما دامادمون سی تی داد گفتن سرطان بدخیم هست متاستاز هست کبد مجاری صفراوی لوزالمعده رو درگیر کرده از تمام بدنش نمونه گرفتن سی تی هزاران بار گرفتن میلیاردها ازمایش گفتن چند ماه زنده نمیمونه .ولی مشخص شد که همش عفونت بوده و اصلا توده نبودن الانم صحیح و سالم تو خونشه 

ما دامادمون سی تی داد گفتن سرطان بدخیم هست متاستاز هست کبد مجاری صفراوی لوزالمعده رو درگیر کرده از ت ...

علائمش چیا بود عزیزم😔

با صاحب الزمان مشکل برادر منم همین باشه 

امشب رفتم قم خدمت حضرت معصومه اینقدر زجه زدم که برادرم شفا بده😭

چی کشیدید 😔

فقط زجر میکشیدیم.تمام علاعم سرطان رو داشت زردی پوست لاغری بی اشتهایی بیهوشی خارش بدن حتی دکتر گفته بود ۹۵درصد کارش تمومه .عفونت تمام بدنش رو گرفته بود 

فقط زجر میکشیدیم.تمام علاعم سرطان رو داشت زردی پوست لاغری بی اشتهایی بیهوشی خارش بدن حتی دکتر گفته ب ...

پس چطور درمان شدن ؟ لطف خدا شامل حالشون شده دعا کن داداش منم شفا پیدا کنه چیزیش نباشه

پس چطور درمان شدن ؟ لطف خدا شامل حالشون شده دعا کن داداش منم شفا پیدا کنه چیزیش نباشه

پس از چندین مرتبه بستریهای مداوم و نمونه گیرههای زیاد قط دورار از کبد نمونه گرفتن لوزالمعده دوبار.سی تی اسکن چندین بار و چندین مرتبه .بلاخره مشخص شد که التهاب بوده بخاطر کرونا و تب حصبه.نمونه مغز و استخوان داد نمونه ریه داد .ازمایش سرطان خون داد یعنی نمیدونی چی کشیدیم ولی فقط یه نگاه خداوند تمام این دردهارو به خوشحالی تبدیل کرد انشاله خدا به برادرتون هم همون نگاهی که به دامادمون انداخت و کمکش کرد همون نگاه رو بندازه و کمکش کنه .انشاله بحق مظلومی امام حسین که داداشتون هیچ مشکلی نداشته باشه 

پس از چندین مرتبه بستریهای مداوم و نمونه گیرههای زیاد قط دورار از کبد نمونه گرفتن لوزالمعده دوبار.سی ...

خدایا به این دوستم هرحاجتی داره بده از بس که قلبش مهربونه

خدایا یا الرحم الراحمین داداشم چیزیش نباشه 🙌🏼😔

فردا میره نمونه برداری مجدد😔

سلام عزیزم  خوب هستید ؟ حال برادرتون چطوره ؟

سلام عزیزم گفتن سرطان ریست😭 تو پاتولوژی

ولی وقتی پت اسکن دادیم فقط ۳ تا نقطه ریز مشکوک بود یدونه تو لنف ریه دوتا تو استخون کمر دکتر گفت خیلی زود فهمیدید قرص مصرف میکنه به لطف خدا

قرصای هدفمند چون ژنتیکش مثبت شد تارگت تراپی

سلام عزیزم گفتن سرطان ریست😭 تو پاتولوژی  ولی وقتی پت اسکن دادیم فقط ۳ تا نقطه ریز مشکوک بود ی ...

خدا رو شکر که خیلی زود متوجه شدید

مطمئنم به امید خدا خیلی زودتر از اونکه فکرش رو کنی داداشت سلامتیش رو بدست میاره