2777
2789

دوستان ،میشه از نشونه هاش بگین خارش دارن؟بعد موقع شونه ریز مخصوص زدن چیزایی مثل شوره میاد روش ،بعد اینکه خود حشره چه رنگیه سفید کرم یا سیاهن؟؟

چندتا دونه توهم تخم شپش روسر بچم داشتم رفتم محلول وشونه شو گرفتم میخوام مطمن بشم واقعا شپش بوده یا نه 

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش محلول شپش بگیر من دختر داییم چند سال درگیر بود یبار زد همه نابود شدن

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
اصلا  شپش جدا نمیشه بصورت عادی با شونه کردن

تخمش ریز سفید بود دقیقا با ناخن میکشیدم جدا میشد،ولی بعد چند بار محلول چیزی ندیدم فقط بااون شونه ش که میکشم یه چیزای سفید ولی شبیه شوره میاد بیرون ،واقعا شورس یا بازم هست،خییلی کم بود درنطفه خفه شد انگار....علایمش چیه

عکس شپش رو توی گوگل سرچ کن ببین 

اگه مطمئن شدی شپش گرفته قطره معجزه از عطاری بخر روزی دوسه بار بزن به کف سرش  توی حموم نرم کننده بزن با شونه دندانه ریز شونه کن بزار شپش ها بریزن روبالشی هارو بشور و جدا از بالش های دیگه بزار موهایی که تخم شپش دارن رو قیچی کن  تا یک ماه این کارها رو انجام بده ریشه کن میشه ولی تا چند ماه حواست باشه برنگردد من با این روش درمان کردم

سلام موهاشو‌ خیلی کوتاه کن محلول وقطره ی شپش برن شونه ی مخصوص شپش بگیر وشونه کن 

سرش پاک میشه نترس

شنیدم سس مایونز بزنی و مشما بکشی سرت تا صبح وصبح بشوری شپش کشته میشه 

شنیدم دکلره و رنگ مو‌هم خوبه و شپش رو میکشه

عکس شپش رو توی گوگل سرچ کن ببین  اگه مطمئن شدی شپش گرفته قطره معجزه از عطاری بخر روزی دوسه بار ...

عکسشو سرچ کردم ولی ریز زیر میکروسکوپ بودن ،من رو سرش حشره ندیدم میخوام ببینم سفیدن اوناهم یا نه،خارش داره ؟؟

چندبار محلول زدم ومدام چک میکنم زیاد نبود اصلا،اره ملافه روبالشیشو مدام میشورم

تخمش ریز سفید بود دقیقا با ناخن میکشیدم جدا میشد،ولی بعد چند بار محلول چیزی ندیدم فقط بااون شونه ش ک ...

ریز هست به مو میچسبه رنگش بین سفید تا کرمی شیری هست 

ملحفه و لباسای بچه رو کاملا با آب خیلی جوش بشور و رختخواب و بالشش 

ببین من آبجیام گرفتن، آقام موهاشونو تراشید و یه دارو از عطاری برا یه ماه استفاده کردن

تمام بالشت و رختخواباشونو کلا پاکسازی جوشوندن و نفتالین و یه داروی عطاری انجام دادن 

کلا هرچی رو سر شون بود رفت 

قبل درمان خارش سر داشتن و قرمزی تو جاهایی که بودن بعدش خوب شدن کاملا

داروها و شامپوهای بدون نسخه برای درمان شپش موی سر
1. ترکیب پیرِترین‌ها با پیپِرونیل بوتوکسید
2. لوسیون پِرمِترین ۱ درصد
3. شامپو ضد شپش لایس فری سریتا
4. شامپو و روغن ضد شپش نلا
5. شامپو ضد شپش هگور مدل آنتی لایس
6. شامپو ضد شپش ساینوکر
7. شامپو ضد شپش الیمکس
8. شامپو ضد شپش مو و هد‌لایس ایگو
9. شامپو لیندالایس ۱ درصد گیلارانکو
استفاده از شامپوی لیندان ۱ درصد
10. شامپو نیکسترین ۱ درصد پرمترین
11. محلول ضد شپش نایلیس
12. سرم مو ضد شپش LS پریم
13. لوسیون ضد شپش لایس‌فری سریتا

داروهای تجویزی برای درمان شپش
1. لوسیون الکل بنزیل ۵ درصد
2. لوسیون ایوِرمِکتین ۰/۵ درصد
3. لوسیون مالاتیون ۰/۵ درصد
4. اسپینوزاد ۰/۹ درصد

مهر به ماه نیست، مهر به"دل"❤است
ببین من آبجیام گرفتن، آقام موهاشونو تراشید و یه دارو از عطاری برا یه ماه استفاده کردن تمام بالشت و ...

ممنون دوست عزیز شماره یازده رو گرفتم من نایسلیس