2777
2789
عنوان

میشه تا ابد تنها زندگی کرد؟یعنی کلا ازدواج نکنی؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 77 پست
کسی که شرایط ازدواج نداره ولی نیازشو‌داره چکار باید کنه؟!

شرایط ازدواج رو باید ببینیم دقیقا چی منظورمونه

هر کسی باید بره جایی که باید

اگه پولش کمه خب نره خواستگاری دختر رئیس جمهور و استاندار و شهردار و تاجر ماجر

اگه خونه نداره نره سراغ دختری که تو خانه پدری ۴۰۰ متری زندگی کرده

اگه ماشین نداره نره سراغ دختری که ماشین شخصی داره

اگه مدرکش پایینه نره سراغ دختری که دکترا داره 

و......

بره سراغ همکفوش،

اون وقت خوب هم شرایطشو داره

ازدواج ما خودمون سختش میکنیم 

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
ببین مامانمم همینو میگه...میگه پیر میشی مریض میشی کسی نیست یه لیوان اب دستت بده اما من اینو میگم...م ...

اره خب من دیدم تاطرف زنش دیالیزی شدرفت نامه گرفت از دادگاه زن دوم گرفت واون مریضه بدبختوکلاترک کرد وخیلیای دیگه رو هم دیدم ک فقط موقع خوشی و سلامتی کنارزنشون بودن اصلانمیشه گفت شوهرداشته باشی  توروزای سخت ب دادت میرسه وتکیه گاهت میشه خدافقط ادموبه هیچکی محتاج نکنه 

Dunyada olumden baskasi yalan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورازجونت عزیزم ازی لحاظ درسته ولی بدون مردم دیگه ب هرپسری جواب بله نمیدن

دقیقا

قرار نیست وقتی میگیم ازدواج کنید یعنی با اولین خواستگار علاف بیکار بی اخلاق بی اصالت که اومد خواستگاری ازدواج کنیم که

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
شرایط ازدواج رو باید ببینیم دقیقا چی منظورمونه هر کسی باید بره جایی که باید اگه پولش کمه خب نره خو ...

شرایط ازدواج اینه که پسری که ازلحاظ اخلاقی و خانوادگی و ظاهری باهم پنجاه درصد مچ باشیم انگار نیست. دیگه مدتهاست خواستگار هم ندارم. 

شرایط ازدواج اینه که پسری که ازلحاظ اخلاقی و خانوادگی و ظاهری باهم پنجاه درصد مچ باشیم انگار نیست. د ...

ملاکاتم خوبه که 

خب میدونی دیگه انقدر دخترا انتظارات رویایی از شوهر داشتن و دارن و خواهند داشت که اگه یه دختر هم باشه با ملاکای درست و منطقی پسرا میترسن برن خواستگاری 

ربطش اینه که وقتی دو تا جنسیت باشن و نیاز و تمایلاتی هم داشته باشن و یکی زیباتر از دیگری باشه و در ک ...

شما با کدوم مدرک داری میگی مجرد صد در صد هر کاری میکنه؟؟؟ شما انجام دادی دلیل نمیشه به همه ربطش بدی و بگی صد در صد خیلی راحت اینجا توهین کنی

شاید یکی تنهایی رو دوست داشته باشع. ازدواج خییلی داستان داره نمیتونی راحت اونجوری ک خودت میخای باشی ...

خب درس خوندن هم داستان داره مگه اسونه؟

تنها زندگی کردن هم داستان داره الان برو تو خیابون اکثرا زن و شوهر دل و قلوه میگیرن درسته کارشون غلطه ولی خب ادم دلش میگیره تنهاست و این صحنه هارو ببینه

الان تنها خوابیدن توی خونه برا خیلیا زجر اوره اصلا تنهایی خوابشون نمیبره 

فقط که متاهلی سخت نیست

شما با کدوم مدرک داری میگی مجرد صد در صد هر کاری میکنه؟؟؟ شما انجام دادی دلیل نمیشه به همه ربطش بدی ...

هر کاری یعنی میگن نیاز نداریم تمایل نداریم اما این مال وقتیه که یا خواستگار نداشته باشن یا خواستگار مولتی ملیارد نداشته باشن

تا خواستگار پولدار اومد خوبم ازدواجی میشن

اره قبول دارم. و امثال من که میخوان ازدواج کنن ولی پیش نمیاد زیادن.

افرین دقیقا

مثل حالتی که اگه یه فروشنده به کسی نسیه داد و بعدا پولشو ندادن دیگه کلا به هیچکس نسیه نمیده

الانم وقتی یه دختر خبرش پیچید که به خواستگار سخت گرفته دیگه کلا پسرا خواستگاری نمیرن