2777
2789
عنوان

میشه تا ابد تنها زندگی کرد؟یعنی کلا ازدواج نکنی؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 77 پست
از نظر من از اونجا ک انسان موجودی اجتماعیه نمیتونه تنها زندگی کنه و نیاز هایی داره ک با ازدواج رفع م ...

ببینید من آدمیم که عاشق تنهاییم یعنی تو تنهایی و سکوت اون آرامش از ته قلبو پیدا میکنم وقتی با یکی صحبت میکنم همش دویت دارم زودتر صحبتم تموم شه و سکوت برقرار شه تا برم تو دنیای خودم...همه آدما اجتماعی نیستن 

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز اطلاعاتت کافی نیست که برا کل زندگیت تصمیم تنهایی بگیری 

منم ۱۳ سالم بود میگفتم با کسی عروسی کنم که رابطه نخواد ازم  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
ببینید من آدمیم که عاشق تنهاییم یعنی تو تنهایی و سکوت اون آرامش از ته قلبو پیدا میکنم وقتی با یکی صح ...

درسته

ازدواج نکن منم تقریبا مثل توئم

مگه اینکه طزف مقابلت خیلی خاص باشه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
کاری به دوام اوردن نداره اگه خدا میخواست همه تنها زندگی کنن دو تا جنسیت خلق نمیکرد و از همه مهمتر ه ...

خب من این نیازهارو ندارم و راحت میشه سرکوب کرد یعنی تنهایی برای من ارزشش خیلی بیشتر از این احساسات پوچه

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
ببینید من آدمیم که عاشق تنهاییم یعنی تو تنهایی و سکوت اون آرامش از ته قلبو پیدا میکنم وقتی با یکی صح ...

فقط زمانی میتونی ازدواج کنی که هرجفتتون خیلی همدیگرو دوست داشته باشید

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️
الان چه ربطی داشت همه باید ازدواج کنن؟

ربطش اینه که وقتی دو تا جنسیت باشن و نیاز و تمایلاتی هم داشته باشن و یکی زیباتر از دیگری باشه و در کل هر جنسیتی برتری های خودش رو داشته باشه صد در صد میل ازدواج باید باشه و کسی که نداره کاملا غیر طبیعیه به عنوان انسان اصلا

بعد هم فکر نکن هر کی مجرده و میگه تمایل به ازدواج نداره پاک پاکه 

صد در صد هر کاری میکنه فقط فرقش اینه مردم رو گول میزنه که من نیاز ندادم

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
ارا میشه به شرط اینکه مهاجرت کنی

یعنی تو ایران نمیشه یه همچین زندگی ای داشت؟؟؟