2777
2789
عنوان

میشه تا ابد تنها زندگی کرد؟یعنی کلا ازدواج نکنی؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 77 پست
خب کسی که خودش میخواد تنها نباشه ولی بازم تنها بمونه که بدتره کسی که خودش تنهایی رو انتخاب کنه که ع ...

خب استاترم دقیقا تنهایی رو بیشتر دوست داره دیگه

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
به نظرم سخته  زن و شوهر  هر چقدرم بد باشن باهم باز تو پیری تنها کسایین به داد همدیگ ...

نه همیشه هم اینجوری نیست

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنترل کردن هم در صورتی که شرایط ازدواج داشته باشی اشتباه چه برسه به سرکوب میدونستی یکی از دلایل ازد ...

ببینید نمیدونم اسمش سرکوبه یا چی ولی من هیچ گونه نمایلی به اون نیازهای عاطفی و جنسی که میگید ندارم اینجوریم نیست که چشم و گوش بسته باشم بگم اطلاعاتم کمه نه واقعا هیچ کششی به جنس مخالف و مشتقات ارتباط با اون ندارم

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

من خانم مجرد ۴۰ و اندی سال واقعا خسته شدم از تنهایی مخصوصا که مجرد بمونی پدرمادر پیر و مریض میشن و نگاداری و بدبختیشون با اونیه که مونده تو خونه واقعا فرسوده شدم خیلی دلم میخواد بمیرن حداقل چند سال واسه خودم زندگی کنم حالاکه قسمتم تنهاییه لااقل تنهای تنها باشم نه اینکا بشم حمال پدرمادری که هیچ وقت به دردم نخوردن

شدیدا توصیه می کنم ازدواج کن با آدم خوب بعدا پشیمون نشی که  سودی نداره

اگه شغل خوب و رفاه داشته باشی و دوست های خوب هم داشته باشی چرا نشه ،البته این که میگم رفاه باشه منظورم این نیست که هدف از ازدواج زنا اینه که همسر براشون رفاه ایجاد می‌کنه و بدون اون نمیتونن،نه،بخاطر این میگم که تنها بخوای زندگی کنی تمام بار زندگی و مشکلات رو دوش تنها یک نفره و اونم خودت حتی مرد هم باشی سخته،ولی اگه رفاه باشه خیلی راحت میشه تحمل کرد،امیدوارم موفق باشی☺️✌🏻

من خودم قبول ندارم تنهاییو 

انسان ها با درکنار هم بودن هم میتونن شاد زندگی کنن لحظه هاشونو شیرین کنن به هم عشق بدن 

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔💙
خدایی حالا کاری ندارم چرا همه فکر میکنن چون پسری فقط به صرف اینکه پسری با هزار نفری

خب پسر ها هیچ وقت و هیچ  وقت تنهایی یه دختر احساسات یه دختر رو نمیفهمید

از هرکی خوشتون اومد میتونید برید خواستگاریش 

ما چی؟ 

عاشق یکی میشیم باید بریم بمیریم

💍♥ i said yes 

به نظرم سخته  زن و شوهر  هر چقدرم بد باشن باهم باز تو پیری تنها کسایین به داد همدیگ ...

ببین مامانمم همینو میگه...میگه پیر میشی مریض میشی کسی نیست یه لیوان اب دستت بده اما من اینو میگم...میگم اگه مریض بشم و ناتوان اصلا رو به مرگ قسمتم همین بوده و لااقل میدونم تا قبلش واقعا زندگی کردم نکه فقط زنده بمونم...چه فایده داری تو مریضی یکی بیاد اب بده دستت که ازش متنفر باشی که ارامش کل سال های زندگیت  رو گرفته باشه...

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
خب پس کار خوب هم داریم پس چرا کار خوب نمیکنن همه؟ فقط یکطرفه برای گناه نرو بعد هم ازدواج اصلا فلسفش ...

شاید یکی تنهایی رو دوست داشته باشع. ازدواج خییلی داستان داره نمیتونی راحت اونجوری ک خودت میخای باشی و..

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv
خب پسر ها هیچ وقت و هیچ  وقت تنهایی یه دختر احساسات یه دختر رو نمیفهمید از هرکی خوشتون اومد می ...

دورازجونت عزیزم ازی لحاظ درسته ولی بدون مردم دیگه ب هرپسری جواب بله نمیدن

Dunyada olumden baskasi yalan
اگه شغل خوب و رفاه داشته باشی و دوست های خوب هم داشته باشی چرا نشه ،البته این که میگم رفاه باشه منظو ...

دقیقا توصیفات شما زندگی ایده آل آینده منه...امیدوارم بتونم به آرزوم برسم...

من خودم ۳۶ سالمه مجردم اقا هستم خدایی گاهیی نمیشه تحمل کرد

مثلا از چه نظر غیر قابل تحمله؟تا الان تنهایی تون به میل خودتون بوده؟

دورازجونت عزیزم ازی لحاظ درسته ولی بدون مردم دیگه ب هرپسری جواب بله نمیدن

خب باید تلاش کرد ما

یه فامیل داشتیم ۲۵ مورد خواستگاری رفت تا شد

هر دفعه اینا رو دیدیم داشتن میرفتن خواستگاری 

ولی ما چی

چون دخترم باید برم بمیرم

چون حق انتخاب ندارم

💍♥ i said yes