2777
2789
عنوان

میشه تا ابد تنها زندگی کرد؟یعنی کلا ازدواج نکنی؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 77 پست
من از بچگی همینطور بودم با همه تو خانواوده متفاوت بودم و هستم...یعنی نمیدونی وقتایی که به این فکر می ...

تو الان تو اوج قدرت انرژی وسلامتی هستی حس میکنی بکسی نیاز نداری ولی یروز پیر میشی شرایط تغییر میکنه سنش که برسه دوست داری کسی نازتو بکشه یا به کسی محبت کنی یروز میبینی خیلی ضعیف شدی و نیاز داری کسی ازت مراقبت کنه وخیلی روزهای دیگه درپیشه که اگر ازدواج نکنی در وقت مناسبش حسرت خواهی خورد بخاطر بفکر اونروزها نبودن 

شاید ست چهار سال تنهایی لذتبخش ترین سالهای زندگیت باشه ولی بعد از اون درو باز میکنی بایه خونت خالی روبرو میشی که هیچکس منتظرت نیست هیچکس نگرانت نیست 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
خب درس خوندن هم داستان داره مگه اسونه؟ تنها زندگی کردن هم داستان داره الان برو تو خیابون اکثرا زن و ...

بستگی ب خود شخص دارا

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به وقتش یکی میاد که خودتم دوستش داشته باشی و اونم بهت ثابت می‌کنه که چقدر ارزشمندی و باهات ازدواج می‌کنه این چرت و پرتا چیه یه لحظه خودت تو یه آپارتمان تنها و بی کس بین هزار غریبه حس کن چقدر بده چه فکرااااا تنهایی خوشم میاددد هیچکس از تنهایی خوشش نمیاد سنت ایجا. می‌کنه همچین فکرای کنی یکم که بزرگ تر شدی میفهمی ۱۹ سالته تازه هوووو اینقدر فرصت پیش میاد برات که و یه روز به این طرز فکرت میخندی😂 چون واقعن مسخره است .... بعدشم فردا برا هیچکس تضمین نشده پیر و جوان پس فکر هیچی نباش شاید فردای وجود نداشته باشه