2777
2789
عنوان

برای بیکاری همسرم چیکار کنم

316 بازدید | 17 پست

از عیده سرکار نرفته 

من خودم سرکار میرم میام خونه میگم رفتی دنبال کار میگه آره پیدا نشد 

خودمم خونه باشمم با من تا شب میخوابه کرایه خونه عقب افتاده 

پول پیش نداریم بعضی وقتا حتی نون واسه خوردن نداریم از زندگی عقب افتادیم دو ساله نه تنها پیشرفت نداشتیم بلکه بدتر و بدتر میشه 

عین خیالش نیست 

با خوبی با قهر و دعوا با هر روشی بهش گفتم 

نمیدونم چشه 

ازدواج دومم هست نمیتونمم جدا شم 

ولی خانوادم پشتم هستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی هیچ‌جوری راه نمیاد نمیفهمه باید نان اور خانواده باشه، چرا نمیتونی جدا بشی؟! نمیگم جداشو ولی حداقل تهدیدش کن‌.

مرد بی عار بشه و عادت کنه به خوردن نون زن دیگه نمیشه کاریش کرد.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

۴۰ روز سوراه واقعه و حدیث کسا بخون

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

افسرده نیست؟ مرد تنبل غیر قابل تحمله یه کاری باهم راه بیاندازید تو مدیریت کن کارو مثلا پخش مواد غ ...

توی تولید قارچ تخصص داره ولی خب سرمایه میخواد 

چرا افسرد است 

اگه آشنایی چیزی داری که کار درست کنه بفرست بره اونجا سرکار عزیزم حتی درحد کمک راننده یا کمک تعمیرکا ...

الان هفت ماهه بیکاره 

حرف منم گوش نمیده میگم برو شاگردی کن یحایی  بلاخره یه چیزی یاد میگیری 

توی تولید قارچ تخصص داره ولی خب سرمایه میخواد  چرا افسرد است

افسردگیش و تنبلیش باعث میشه کار نکنه سرمایه بهانه است

امیدوارم بتونه یه کاری پیدا کنه با این هزینه های زندگی واقعا خیلی سخته

واسش چند تا کتاب انگیزشی بخر باید هولش بدی جلو

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم