2777
2789

نوزاد دارم و شیر میدم.دو شبانه روزه روی هم پنج یا شش ساعت خوابیدم اونم به زور و بی کیفیت 

دیشب که پسرم نمیخوابید حالم خوب بود یهو دیدم کم کم داره سردم میشه.در عرض دو دقیقه کل بدنم شروع کرد لرزیدن.دندونام محکم‌می‌خورد به هم.هر چی عسل خوردم افاقه نکرد.شوهرم زنگ زد اورژانس گفتن این مورد اورژانسی نیست.منم با دو تا بچه کوچیک نمیتونستم برم درمانگاه خودم تنها هم زورم اومد چون حالم بد بود.ددیگه با آب قند و اینا لرزم خوب شد ولی سردرد وحشتناک گرفتم و هرررررر کاری کردم خوابم نبرد.تا همین الان.دارم از بیخوابی و سردرد میمیرم.چیکار کنم؟تا حالا اینطوری نشده بودم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فشار با سدیم کم و ریاد میشه قند با مواد قندی

شما اگه فشارت افتاده باید نمک میخوردی نه اب قند و عسل

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

شاید تب لرز کردی افت فشار چشمات سیاهی میره و بدنت قفل میکنه  حتی امکان استفراغ هم هست مثل بی ...

آخه سرما نخوردم الانم خوبم فقط سردرد دارم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خدایی نکرده ویروس نباشه وایه نخوابیدن با بچه کوچیک

آخه هیچ علائم دیگه ندارم فقط سردرد و بی‌خوابی

دو شب کلا نخوابیدم

تب نداری؟من تب ولرز داشتم وچشم درد وسردرد شدید ولی فشارم اوکی بود دیشب رفتم دکتر گف ویروسه بهتر شدم ولی الان شکمم درده فکنم زده به گوارشم

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم