2777
2789

سلام بچه ها میخام تجربمو درباره عمل پلک پیش  دکتر حافظ قران در تهران کلینیک رویای طلایی بهتون بگم 

سوالی دارید بپرسید و الان خودمم شروع میکنم نوشتن

ببین من یه پلکم اضافه داره یدونش هنوز نه، بعد تو عکسا انگار یه چشمم کوچیکتره نمیدونم علتش همین افتادگی پلکه یا تنبلی چشم،سوالم اینه ک اینستاگرام اکثر دکترا میگن لیفت پیشانی و ابرو مشکل پلک حل میکنه و نرید سراغ بلفاروپلاستی ...دکتر میگه ک پلک باید عمل کرد یا پیشانی رو؟

ببین من یه پلکم اضافه داره یدونش هنوز نه، بعد تو عکسا انگار یه چشمم کوچیکتره نمیدونم علتش همین افتاد ...

اه میتونی عکس بفرست من نظرم رو بگم من خیلی به این کارای زیبایی واردم و میتونم کمکت کنم اگه بخای 

ولی ندیده بخام نظرم رو بگم تقارن چشم وقتی مشکل از پلک باشه و پلک هات افتادگی داشته باشه بلافرو بیشتر پیشنهاد  میشه  و تاثیر میذاره مگر اینکه اونقد کم باشه که بگن با لیفت میشه جمش کرد و نیازی به بلافرو نداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من یه پلکم اضافه داره یدونش هنوز نه، بعد تو عکسا انگار یه چشمم کوچیکتره نمیدونم علتش همین افتاد ...

بعضیا خیلی کم افتادگی دارن و با یدونه مثلا لیفت با نخ یا بوتاکس مشکلشون رفع میشه و دکتر اصلا عمل نمیکنه ، من چشمام چندین لایه بود و واقعا نیاز داشتم خودت باید ببینی که چهره چی نیاز داره 

الان عکس میدم. تزریق زیر چشم هم انجام میده ؟ برای گودی چشم؟

گودی چشم داشته باشی باید بری چربی برات تزریق کنن و اوکی میشه و اگر پف داشته باشی عمل بلافروی پلک پایین برات انجام میدن 

راضی هستی؟ هزینه ش چقدره  من برای همسرم میخوام اگر عملش برای زیبایی نباشه بیمه پرداخت میکنه؟

والا یکسری توضیحات هست که باید بدم بهتون 

من در کل از عمل بلافرو راضیم و نسبتا خوشگل شده و البته حس میکنم میتونست یکم بیشتر برداره چون هنوز یکم افتادگی داره ینی میتونست بهتر بشه 

متاسفانه ولی در کل از مدیریت کلینیک اصلا راضی نبودم 

اولش گفتن هزینه ۸ ملیون و ۸۰۰ هست

رفتم ۵۹۰ تومن هزینه مواد گرفتن!!!!! در حالی که اصلا ب ما نگفته بودن خب شاید من ندارم!!!!!! 

بعدش دارو هام و کرم ترمیم کننده هم کلی شد

البته من کرم سیکالیف اون گرفتم که مطمعن باشم جاش نمیمونه و ۸۱۸ تومن ففط اون کرم شد و ۵۰۰ تومن داروهای

ینی هزینه های جانبی عمل رو بهتون نمیگن و حتما باید در نظر بگیرید

راضی هستی؟ هزینه ش چقدره  من برای همسرم میخوام اگر عملش برای زیبایی نباشه بیمه پرداخت میکنه؟

باید برید دکتر و دکتر تشخیص بده که افتادگی پلک ایشون بینایی رو مختل کرده که خیییییییلی سخت همچین موردی رو بیمه قبول میکنه و اکثرا یجوری میپیچونه که پول نده 

عزیز اگه میشه از دماغ به بالات رو بزار ک ببینم بلافرو لازم داری یا لیفت پیشناسی مثلا یا نخ اوکی میشه 

ینی بهتره ابرو هات بیفته تو عکس که بشه نظر داد

ولی فعلاکه چیزی که من میبینیم اونقد افتادگی زیادی نداری و میتونی چن سال صبر کنی بعد انجام بدی