peranses_12 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 85 عنوان بلیچینگ 1971 بازدید | 16 پست سلام دوستان، یه دختره دندون پزشکی هست ب اسم دکتر نادیا، میگه بلیچینگ دست ساز خودش هست عوارض هم نداره و قیمتش نسبت ب خارجی خیلی بهتره خودمون تو خونه میتونیم انجام بدیم کسی استفاده کرده ؟اگه آره چجوریه 1402/07/11 | 10:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bidmeshk عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 8331 الترادنت اپالسنس آمیریکایی بگیراین با اینکه ساخت ایرانه از آمریکاییشم داره گرون تر میده خو به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
peranses_12 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 85 الترادنت اپالسنس آمیریکایی بگیر این با اینکه ساخت ایرانه از آمریکاییشم داره گرون تر میده خو عوارض نداره؟ یه سایتی میخوندم نوشته بود باید پزشک با تجهیزات مخصوص انجام بده، خودمون تو خونه انجام بدیم ممکنه آسیب برسه ب دندونامون
bidmeshk عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 8331 عوارض نداره؟ یه سایتی میخوندم نوشته بود باید پزشک با تجهیزات مخصوص انجام بده، خودمون تو خونه انجام ... اسمش هست روش هوم بلیچینگتجهیزات خاصیم نمیخواد مواد رو میزنی به قالب شب تا صبح میذاری رو دندوناتخیالت راحت عوارض ندارهمن دختر داییم دندون پزشکه خودش هر سه ماه رو دندوناش میذارهی آفیس بلیچینگ هم هست که دکتر تو مطب انجام میده به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
peranses_12 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 85 عوارض نداره؟ یه سایتی میخوندم نوشته بود باید پزشک با تجهیزات مخصوص انجام بده، خودمون تو خونه انجام ... آها مرسی عزیزم
nilaa24 عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1338 من پیش دکتر شیرین مددی که تو اهوازن بلیچینگ انجام دادم بخاطر مصرف قلیون دندونام خیلی زرد شده بود بلیچینگ رفتم الان خیلی سفید شده
مهربونننننننننن عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 187 اسمش هست روش هوم بلیچینگتجهیزات خاصیم نمیخواد مواد رو میزنی به قالب شب تا صبح میذاری رو دندوناتخیالت ... سلام میشه درخواست دوستی من رو قبول کنید؟یه سوال داشتم ازتون
bidmeshk عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 8331 سلام میشه درخواست دوستی من رو قبول کنید؟یه سوال داشتم ازتون متاسفم عزیزمدرخواست دوستی قبول نمیکنمسوالی هست همینجا بپرسید تا حد توان راهنمایی تون میکنم به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
مهربونننننننننن عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 187 متاسفم عزیزمدرخواست دوستی قبول نمیکنمسوالی هست همینجا بپرسید تا حد توان راهنمایی تون میکنم از چه مارکی واسه بلیچینگ دندان استفاده کردید؟و چند وقته استفاده میکنید؟راضی بودید....؟سفیدی دندونتون ماندگار بود؟
bidmeshk عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 8331 از چه مارکی واسه بلیچینگ دندان استفاده کردید؟و چند وقته استفاده میکنید؟راضی بودید....؟سفیدی دندونتون ... هوم بلیچینگ اولترادنت اوپال سنس ۲۰ درصدیک ساله هر فصل معمولا تمدید میکنمبله ماندگارهاز تجهیزات دندان پزشکی میخرمترب سرچ کنید براتون میاره به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
مهربونننننننننن عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 187 هوم بلیچینگ اولترادنت اوپال سنس ۲۰ درصدیک ساله هر فصل معمولا تمدید میکنمبله ماندگارهاز تجهیزات دندان ... شما دندوناتون زرد بوده؟یا سفید بوده برای سفیدتر شدنش استفاده کردید؟آخه رنگ دندون من زرده میخوام ببینم واسه من تاثیری داره یا ن
bidmeshk عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 8331 شما دندوناتون زرد بوده؟یا سفید بوده برای سفیدتر شدنش استفاده کردید؟آخه رنگ دندون من زرده میخوام ... به خاطر ارتودنسی خیلی زرد شده بود به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
مهربونننننننننن عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 187 به خاطر ارتودنسی خیلی زرد شده بود بنشید من اینقدر سوال میپرسم شما که میگید هر فصل شارژ میکردید یعنی ۱بستش رو میگرفتید برای ۳ماه کافی بود؟چند روزه سفید شد؟
مهربونننننننننن عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 187 به خاطر ارتودنسی خیلی زرد شده بود هر پک واسه یه دفعه کافیه؟یا چند بار میشه استفاده کرد؟
bidmeshk عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 8331 هر پک واسه یه دفعه کافیه؟یا چند بار میشه استفاده کرد؟ دو سرنگی هستاز هر سرنگش چند بار میشه استفاده کرد رو هر دندون به اندازه یک نقطه کافیه خودش پخش میشهبار اول یک چهار روز یک شب درمیونسری های بعدی دو مرتبه به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم