2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

:(  چرا دستگاه نذاشتید؟ 🥺  سقطش نکن توروخدا گناه داره  بخدا همین بچه هایی ک اینجو ...

وااااای اصلا توانایی نگهداریشو ندارم دستگاه بهم نساخت ۴ تومنم هزینه کردم ولی نشد بعد سه ماه در اوردم من اصلا به هیچ وجع نمیتونم بچه نگه دارم بزرگه مدرسه میره کوچیکه دو سالس 

منم دوتابچه دارم موقع پریودی مه ولی سینه هام مثل موقع برداریم سنگین شده اگه باردارباشم دق میکنم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت
ناشکری نکن خدا برات رقم زده  رونالدو رو مادرش میخاست سقط کنه ترامپ و کلا نصف آدمای موفق دنیا م ...

اگر میخواد ترامپ بشه که سقط بشه بهتره😂 شوخی کردم، کلا با سقط مخالفم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

یچیز بت میگم نظر با خودت 

اون بچه 

بچته 

از پوست و خونته 

شیرتو مبخواد 

محبتتو میخواد 

ب بچه های دیگت نگاه کن 

اگه اینارو بکشن؟؟ 

اگ خدایی نکرده اینا رو یکی بیاد جلو خودت از قصد سر ببره چ حسی داری؟؟؟ 

اونم قتل 

انگار داری اون نینیو میکشی 

اکن نینی بی گناه ک تنها پناهش تویی 

مامانشو دوس داره 

مامانش هم اونو باید دوس داشته باشه 

مامانش باید ازش مراقبت کنه 

ببین 

خیر بوده 

هرچیزی ک بیاد خیره 

بسپر ب خدا 

سقطش نکن عزیز دلم 

بسپر حضرت محمد عاقبت بخیرش کنه کمکتون کنه 

برای اینکه از نظر مالی هم نمیتونی 

استغفار حضرت علی ۷۰ بند رو من برات پی دی افش میفرستم چون ت گوگل گیر نمیاری 

بشین بخون حتی اگر نمیتونی بشین ۲ بند ۲ بند بخون هرچییی میتونی 

بهت قول میدم زندگیت از این رو ب اون رو میشه خب؟؟

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
خواهر من با دستگاه باردار شد بهترین راه کاندوم اونم از اول تا آخره ولاغیر

میدونی دوتا راه‌پیشگیری انتخاب باید کرد 

دستگاه د کاندوم 

کاندوم و قرص 

طبیعی و قرص 

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

عنوان تاپیکت رو که دیدم گفتم با کله برم تبریک بگم و روزمو با خوشی شروع کنم 

اما بعد داخل شدن اینطوری شدم🙁🙁

ببین من خودم بچه ای بودم که مادرم هزار کار کرده که منو سقط کنه اما سقط نشدم چون منو بعد از ۳ تا دختر باردار شده و شرایط مالی و جسمی و روحی نداشته!

اغراق نمیکنم ولی از همه نظر از ۳تا خواهرم بالاتر هستم و مایه افتخارشون و یکی از ستون های مهم خانواده شدم .

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره